Particulier
Particulier

Bit-Markt

Nieuws


Op zaterdag 3 januari is tijdens de Bit Trainingsdagen de grootste overdekte markt op het gebied van paardenspullen in Nederland! Jij krijgt de kans om spullen of diensten aan te bieden op een internationaal event. Heb jij nog kleding of zadeldekjes waar je niets meer mee doet? Of bied jij een dienst aan en wil je dat promoten? Geef je op voor de Bit-Markt. Al voor 25 euro ontvang jij een grondplaats van 1 x 2 meter en een entreebewijs t.w.v. 12,50 euro waarmee je deze dag ook kan deelnemen aan workshops tijdens de Bit Trainingsdagen. Abonnees van Bit krijgen bovendien ook nog eens 20% korting!

Wil jij graag komen staan? Geef je op!

Kleine grondplaatsen & marktkramen al vanaf 20 euro!

[button href="https://www.bitmagazine.nl/aanmeldenbitmarkt/"]Opgeven particulier[/button]

 

2 dagen op een prominente plaats! Grote grondplaatsen, standbouw, stroom & reclame!

[button href="https://www.bitmagazine.nl/bit-outlet/"]Opgeven professional[/button][hr]

Grondplaats

Op de grondplaats heb je ruimte om je spullen op je eigen kleed aan te bieden op een plaats van 1 meter breed en 2 meter diep. Wil je iets meer ruimte op de grond? Dan kan je ook kiezen voor een grondplaats van 2 x 2 meter. Je bent vrij om deze ruimte in te vullen.

Marktkraam

Wil jij het graag iets professioneler aanpakken? Kies dan voor een echte marktkraam! Je kan ook de kraam bijvoorbeeld samen met je vrienden van de rijvereniging nemen. Wil je slechts een halve kraam? Dat kan natuurlijk ook.

Zo ziet het er uit:

[caption id="attachment_23491" align="alignright" width="300"] De helft van de kraam 2 meter breed x 1,20 diep + ruimte om er achter te staan[/caption]

[caption id="attachment_23490" align="alignleft" width="300"] Hele kraam 4 meter breed x 1,20 diep + ruimte om er achter te staan[/caption]

 

 

 

 

 

 

 

Tijd & Locatie 

Zaterdag 3 januari kun je in de hal opbouwen vanaf 7:00 uur. Om 9:00 uur gaat de markt open. Bedrijven die twee dagen blijven staan, kunnen een dag van te voren opbouwen. De markt sluit om 19:00 uur, vanaf dan kan je je plaats opruimen.

Tips

  • Neem contant wisselgeld mee.

  • Zorg dat je een prijs plakt op je producten. Je kan bijvoorbeeld witte adresstickers plakken op je producten en daar de prijs opschrijven met een zwarte stift.

  • Zorg dat je producten die je verkoopt schoon zijn! Harige zadeldekjes en vieze schoenen verkopen niet.






Wil jij je opgeven? Klik dan bovenaan op particulier of professional. Heb je vragen of speciale wensen? Neem dan contact op met onderstaand formulier:

[gravityform id="12" name="Vragen Bit Trainingsdagen" title="false" description="false"]
Professional
marktkraam
Halvekraam
Header_markt
Header_markt2