wassen
wassen

Paardenshampoo: ook goed voor ons haar?

Nieuws

Het gebruik van shampooproducten (voor mensen) voor de staart van je vierbenige vriend: dat gebeurt regelmatig. Maar dankzij een tip in het programma van Ellen Degeneres is dat nu eens omgedraaid.


De Mane-N-Tail shampoo en conditioner, gemaakt in de VS door het bedrijf Straight Arrow, gaan als warme broodjes over de toonbank. Volgens Marie Claire Magazine heeft de paardenshampoo L’Oreal als best verkopende merk verslagen, tenminste als je kijkt naar de verkoopcijfers van Amazon.co.uk.

Niet alleen in de Ellen show is de paardenshampoo gepromoot, ook bekende actrices als Demi Moore en Jennifer Aniston zouden zweren bij het product.

De originele formule voor de shampoo is ‘ontdekt’ door de Katzev familie, op een boerderij in landelijk New jersey. De shampoo was speciaal bedoeld voor showpaarden, met lange golvende manen en staart.

Uitproberen?


Volgens een enthousiaste gebruiker heeft ze aan de shampoo een haargroei van meer dan vijf centimeter in een tijdsbestek van drie maanden te danken. Dus, ben je door je eigen shampoo heen en heb je op stal nog een flesje staan, probeer het eens!

 

Bron: Horse Talk