Bit markt trainingsdagen drachten
Bit markt trainingsdagen drachten

Geef je op voor de Bit-Markt!

Nieuws

De grootste overdekte markt op het gebied van paardenspullen in Nederland vind je op zaterdag 3 januari in Drachten tijdens de Bit Trainingsdagen. Heb jij nog kleding, harnachement of zadeldekjes waar je niets meer mee doet? Of wil je een (hippische) dienst promoten? Geef je dan op voor de Bit-Markt.


Begin het jaar goed en mest je zadel- en kledingkast eens grondig uit. Paardrijkleding en/of harnachement kun je verkopen op de allereerste Bit-Markt tijdens de Bit Trainingsdagen. In de hal (zie plattegrond) zijn grondplaatsen waar je op je eigen kleedje spullen aan kunt bieden, maar je kunt ook voor een heuse marktkraam gaan. Leuk als je samen met een stalgenoot spulletjes wilt verkopen. Je bent vrij om deze ruimtes zelf in te vullen. Kijk hier welke opties er zijn.

Tijdstip:


Zaterdagochtend vanaf 7 uur in de ochtend kun je in de hal je marktplaats opbouwen. Om 9 uur gaat de Bit-Markt open, deze sluit rond zeven uur in de avond.

Tips:  • Neem contant wisselgeld mee;

  • Zorg dat je een prijs plakt op je producten. Je kunt bijvoorbeeld witte adresstickers plakken op je producten en daar de prijs opschrijven met een zwarte stift;

  • Zorg dat je producten die je verkoopt schoon zijn! Harige zadeldekjes en vieze schoenen verkopen niet.


Kosten:


Al voor 25 euro ontvang jij een grondplaats van 1 x 2 meter en een entreebewijs ter waarde van 12,50 euro, waarmee je deze dag ook kan deelnemen aan workshops tijdens de Bit Trainingsdagen. Abonnees van Bit krijgen bovendien ook nog eens 20 procent korting.

Geef je snel op!