adelinde eco sporten
adelinde eco sporten

Bit Talentendagen: ‘Waar een wil is, is altijd een weg’

Nieuws

Over een paar weken is het zover; de Bit Trainingsdagen met de Bit Talent van het Jaar verkiezing. Al ruim 200 ruiters hebben zich aangemeld. Romy Froma is springamazone en een van de ECO-coaches, ze vertelt je alvast over de vernieuwde ruiterfitheidstest.


Romy Froma, twee jaar terug kwam ik in aanraking met ruiterfitheid. Dag in, dag uit train ik mijn springpaarden om ze los en lenig te maken om zo goed mogelijke parcoursen te kunnen rijden.  Maar wat doe ik aan mijn eigen fitheid? Een beetje hardlopen, fietsen en zwemmen, maar ben ik me bewust van wat ik doe en waarom? Hier heb ik in het coachen veel van kunnen leren. ‘Wat ik uitstraal, krijg ik altijd terug.’

Talent bepaalt wat je kunt bereiken. De inzet die je daarvoor over hebt, maakt of je het ‘echt’ bereikt. De Bit Talentendagen zijn een springplank voor jouw talent. Doordat tijdens deze dagen verschillende (paarden)professionals jouw gaan scouten kun je ontzettend veel leren en mooie ervaringen opdoen.

Hoe wij tijdens het ruiterfitheid gaan testen is dit jaar een verrassing en helemaal vernieuwd. Een tip: Heb lef, durf en ambitie om de beste te willen worden. Wil je hard werken en laat je zien dat jij weet wat je doel is? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij gaan je tijdens de Bit Talentendagen testen. Het is een vernieuwde test buiten de comfortzone van iedere dressuurruiter. Want, waarom binnen je comfortzone blijven als daarbuiten veel meer te beleven valt?”

Kom jij ook op de Bit Talentendagen en beleef jij de vernieuwde ruiterfitheidstest? Geef je dan nog snel op!

We zien je graag in Drachten!