Bit Trainingsdagen Adelinde
Bit Trainingsdagen Adelinde

Kom naar de Bit Trainingsdagen in Drachten!

Nieuws

Heb jij het weekend van 3 en 4 januari nog niks te doen? Kom dan gezellig langs op de Bit Trainingsdagen in Drachten. Behalve de verkiezing voor Bit Talent van het Jaar zijn er talloze clinics, workshops, meet&greets en leuke standjes. Wist je dat je als Bit-abonnee gratis toegang hebt, er zitten entreekaarten bij het komend nummer (Bit 222).


Op beide dagen begint het programma in het Fries Congres Centrum in Drachten vanaf 9.00 uur. Zaterdags beginnen we met de selecties van de Bit Talentendag in de categorie jeugd, gevolgd door de volwassenen. Alles onder begeleiding van topamazone Adelinde Cornelissen. Deelnemerslijsten vind je hier. Sjak Laarakkers en Vai Bruntink geven om 11.00 uur een demonstratie in de hoofdpiste. Deze dag komen ook Lammert Haanstra (houding en zit) en Carolien Munster (over teugeldruk) in de piste met clinics. Dressuuramazone Kirsten Brouwer geeft een clinic over het trainen van een jong dressuurpaard en Nalanta geeft een vrijheidsdressuurshow. Naast de hoofdpiste is er op het Bit-podium van alles te doen, zoals lezingen, Meet & Greets en live interviews. Of kom touwhalsters knopen met Joyce de Vos. Aan het einde van de dag zijn de halve finales van de verkiezing en worden de finalisten bekendgemaakt! Bekijk hier het programma van de zaterdag.

Op zondag beginnen we weer met de talentenselecties. Om 11.00 uur geeft wereldkampioene para-dressuur Rixt van der Horst een demonstratie met bondscoach Joyce Heuitink. Zij zijn later ook op het Bit-podium te vinden. Op dit podium vertelt onder meer Kelly de Geus over het ruitergevoel en dressuurruiter Laurens van Lieren over fit, focus en fun. Ook wordt dressuurfan Britt Dekker geïnterviewd (nadat ze een clinic met Adelinde in de hoofdpiste heeft gegeven om 16.50 uur) en is er een lezing van Hippo Sofia Academie over de invloed van hoeven en gebit op prestaties. Om 16.00 uur geven Laurens van Lieren en Hergen van Hal een dressuurshow in de hoofpiste. Ook kunnen de deelnemers van de talentenverkiezing op de foto met hun paard. Om 18.00 uur is de halve finale van Bit Talent van het Jaar en Laurens van Lieren sluit de dag af met clinics. Bekijk hier wat er zondag allemaal te doen is.

Meer weten over de Bit Trainingsdagen, bekijk hier het complete programma!

_N8Q7620
adelinde lammert trainingsdagen
_N8Q8285
laurens van lieren trainingsdagen
publiek trainingsdgaen