Bit december
Bit december

Kom als Bit-abonnee gratis naar de Bit Trainingsdagen

Nieuws

Bit trakteert alle abonnees op twee gratis kaarten voor de Bit Trainingsdagen op 3 en 4 januari 2015 in Fries Congrescentrum in Drachten! Wie wordt het nieuwe Bit-talent? Als bezoeker kun je de spannende talentendagen volgen die Adelinde Cornelissen samen met de ATC ECO-coaches begeleidt. Daarnaast zijn er diverse (gratis) workshops waar je als bezoeker zonder paard aan kan deelnemen. Bekijk hier het hele programma.


Deze maand ontvangen Bit-abonnees een extra dik pakket met onder andere de voerspecial, stemkrant Horses Product van het Jaar, De Paardenkrant Extra, Dressuur magazine en twee entreekaarten voor de Bit Trainingsdagen. Ben je nog geen abonnee maar wil je wel gratis naar de Bit Trainingsdagen? Neem nu een abonnement op Bit!

P.S. Helaas is er bij de drukker iets misgegaan en zijn de entreekaartjes voor de Bit Trainingsdagen bedrukt met alleen een afbeelding van Pavo en is er maar 1 bijgesloten. Deze is gewoon geldig als toegangsbewijs voor 2 personen op 3 of 4 januari. Indien we jouw emailadres hebben, ontvang je hier ook bericht van per mail.