110729367_ABFa4 2
110729367_ABFa4 2

Extra workshops tijdens de Bit Trainingsdagen

Nieuws

Er zijn extra workshops bijgekomen tijdens de Bit Trainingsdagen op 3 & 4 januari waar jij samen met je paard aan kunt deelnemen!



Workshop Shiatsu massage bij je paard
(30 minuten)


Tijdens deze workshop gaat Kelly de Geus samen met jou en drie andere mensen aan de slag om een aantal simpele technieken aan te leren waarmee jij je paard kunt verwennen met een mini shiatsu massage. Shiatsu is een Japanse massagetechniek waarbij gewerkt wordt op de zogenaamde energiebanen en de daar op liggende acupunctuurpunten. Vaak wordt het ook omschreven als ‘acupunctuur zonder naalden’. Het leuke is, iedereen kan het leren!

[button href=”https://www.bitmagazine.nl/opgeven-workshop/”]Geef je op![/button]

Kosten: € 12,50 inclusief entree (t.w.v. €12,50) voor de Bit Trainingsdagen

Workshop rijden met een hartslagmeter
(30 minuten)


Als je regelmatig met de hartslagmeter traint, kom je meer te weten over de fitheid van je paard. Wanneer je paard fitter wordt, zal zijn hartslag gedurende bepaalde oefeningen lager worden. Tegelijkertijd kun je nagaan of je training effectief genoeg is. Om de conditie van je paard te kunnen verbeteren moet de hartslag in een bepaalde mate stijgen. Carolien Munsters, gepromoveerd in de sportfysiologie, geeft je een half uur durende training op je eigen paard in de hoofdpiste, geef je op!

[button href=”https://www.bitmagazine.nl/opgeven-workshop/”]Geef je nu op![/button]

Kosten: € 65 inclusief entree (t.w.v. €12,50) voor de Bit Trainingsdagen

Houding & zit meer in balans


Heb jij moeite met je houding en zit? Of ga je tijdens wedstrijd ineens verkeerd ademhalen? Lammert Haanstra en Ferry Ferwerda (coach Adelinde Training Center) gaan met jou en je paard aan de slag in de Bit hoofdpiste! Eerst word jij als ruiter te paard beoordeeld. Daarna gaat Ferry met samen met jou relevante oefeningen doen naast je paard. Lammert Haanstra longeert ondertussen jouw paard lekker los. Daarna stijg je weer op en wordt er verteld wat nu veranderd is. Bit geeft twee clinics weg van Lammert Haanstra tijdens de Bit Trainingsdagen. Laat ons weten waar jij moeite mee hebt en wie weet word je uitgekozen! De winnaar ontvangt persoonlijk bericht.

[button href=”https://www.bitmagazine.nl/winworkshop/”]Ik wil dit winnen![/button]

Geef je op voor 29 december. VOL = VOL. Natuurlijk kan je ook zonder paard aan een heleboel lezingen en workshops deelnemen. Bezoek de Bit Trainingsdagen! Bekijk hier het het programma.