kerst kerstkaart kerstballen
kerst kerstkaart kerstballen

Kerstwensen van het Bit-team

Nieuws

Het jaar is alweer bijna ten einde, alle medewerkers van Bit wensen jullie fijne feestdagen en veel liefde, geluk en gezondheid voor 2015! Lees hier de persoonlijke kerstwensen van het Bit-team.


[hr]


Ik wens... klopjes en klontjes voor iedereen! Want er zijn van die dagen dat we allemaal (paarden en paardenmensen) een extra complimentje, bedankje of vriendelijk woord kunnen gebruiken. Laat ik dus het goede voorbeeld geven: je bent braaf! En je paard trouwens ook. Maak er wat moois van in 2015!


[handwritten]Afke Teunen, kernredactie[/handwritten]


[hr]


De wind door mijn haren, opvliegend zand en de geur van natte bladeren. Ieder weekend ‘raas’ ik in volle galop uit na een drukke werkweek. Dat is voor mij echt een geluksmomentje. De een geniet in het bos, de ander in een springparcours of tijdens grondwerk. Wat jouw doelen ook zijn, en welke discipline je ook beoefent, ik wens je heel veel plezier in 2015! Dat er nog maar vele geluksmomentjes mogen volgen!


[handwritten]Linde Oortveld, kernredactie[/handwritten]


[hr]


Kerstmis is een traditie. Sommige mensen gaan naar de kerk, anderen genieten ontspannen in familiekring. Voor mij is mijn paard ook bijna een familielid. Als amazone met 30 jaar ervaring blijf ik het bijzonder vinden dat ik met een vluchtdier kan communiceren en sporten. Ook als hij een andere agenda heeft dan ik, en ik daardoor mijn ambities niet waar maak. Zijn die doelen zo belangrijk dan, vraag ik me af. Of is de lol van het samenwerken en een trainingspad bewandelen ook de moeite waard? Ik geniet iedere dag!


[handwritten]Ingrid Damen, redacteur[/handwritten]


[hr]


Lachen is zó fijn, ik wens iedereen nog meer lol en plezier in 2015! Met vriendinnen, op school of op je werk maar ook op het paard. Je hele training of proef non-stop met een smile van oor tot oor rijden is wat overdreven maar af en toe je strakke blik even omtoveren in een ontspannen glimlach is wel het proberen waard. Het haalt spanning uit je lijf en dat van je paard. Reden genoeg om te blijven te lachen, toch? ;-) Happy new year!


[handwritten]Eline Menkveld, redacteur[/handwritten]


[hr]


Lieve Bit-lezers,
Kennen jullie dat gevoel? Dat ultieme gevoel van geluk als je in de ogen van een paard kijkt? Als je je hand op zijn warme hals legt? Als je op zijn rug zit en het voelt alsof alles vanzelf gaat? Alsof jullie een eenheid zijn? Dat gevoel dat je niet kunt uitleggen aan iemand die niets met paarden heeft? Ik hoop dat jullie in 2015 heel vaak dat gevoel mogen ervaren.


[handwritten]Tessa van Daalen, kernredactie[/handwritten]


[hr]


Weer een jaar voorbij! Tijd om even stil te staan bij alles wat we hebben meegemaakt in 2014 en weer vol frisse energie het nieuwe jaar in te gaan. Misschien heb je wel je eerste wedstrijd gereden of heb je een nieuw paard gekocht. Ben je van je paard gevallen of is je beste paardenvriendje heengegaan? Wat jouw jaar ook bijzonder heeft gemaakt, wees dankbaar voor de magische momenten met je paard. Daarom wensen we je magische feestdagen en een geweldig 2015!


[handwritten]Femke Dölle, marketing[/handwritten]


[hr]


Lieve lezers,


Ik wens jullie alle geluk en paardenplezier in 2015. Laat ook volgend jaar de liefde voor je paard voorop staan en onthoud dat iedereen het op zijn eigen manier doet. Op social media zijn we allemaal directer en minder subtiel naar elkaar toe. We houden elkaar nauwlettend in de gaten en nemen geen blad voor de mond als het om de passie voor onze dieren gaat. Maar onthoud wel dat we allemaal een ding gemeen hebben: we houden allemaal hartstikke veel van ons paard. We pakken de dingen alleen wat anders aan. Laat volgend jaar vooral iedereen zijn eigen gang gaan en laat je plezier niet door de manieren van anderen bederven, verbeter de (paarden)wereld, begin bij jezelf!


[handwritten]Renée Müller, redacteur[/handwritten]


[hr]


Lach, ontspan en geniet!


Een vrolijk gehinnik,  je handen lekker opwarmen in die wollige vacht, een bosritje maken, een parcours springen of heerlijk je paard door de lens observeren. Je kunt op zoveel manieren van paarden genieten. Ik wens iedereen hele fijne feestdagen en voor 2015: Ga naar stal, laat de tijd stilstaan en geniet! :-)


[handwritten]Lonneke Ruesink, kernredactie[/handwritten]


[hr]


Alle Bit-lezers wens ik een fantastisch jaar toe, vol inspiratie en fijne momenten. Werk samen met je paard naar de mooiste avonturen, doe het voor je paard en maak samen grote sprongen vooruit. Verleg grenzen. En geniet van ieder moment dat je samen bezig bent! Op naar een geweldig 2015! Fijne dagen!


[handwritten]Sterre Verbokkem, illustrator[/handwritten]


[hr]


Een gezond, gelukkig en blessurevrij 2015!
Zeer korte wens... ;-)


[handwritten]Julien Scholte, marketing[/handwritten]


[hr]


Mijn kerstwens is eigenlijk heel simpel en heel ingewikkeld: Vrede op aarde. Maar om het iets specifieker en iets gemakkelijker te maken, wens ik jullie allemaal “Vrede op paarden”! Prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar.


[handwritten]Arnd Bronkhorst, fotograaf[/handwritten]


[hr]


Ik hoop dat 2015 jullie heel veel genietmomentjes mag brengen. Maak er een gezellig, sportief en inspirerend jaar van!


[handwritten]Corinne Brouwer, redacteur[/handwritten]


[hr]


Geniet! We leven tegenwoordig in een zeer hectische, prestatiegerichte maatschappij. We willen steeds beter, hoger, sneller en harder. Met het stellen van doelen is niets mis, sterker nog: het stellen van doelen is essentieel om een stapje verder te komen. Maar stel realistische doelen en vergeet vooral niet om te genieten. Al is je hobby uitgegroeid tot topsport of een bedrijf, je doet het nog steeds voor je plezier. Geniet van je paard en wees dankbaar voor alle mooie momenten die jullie samen meemaken in 2015!


[handwritten]Evelien de Vries, redacteur[/handwritten]


[hr]


Kerst. Binnen warmte en gezelligheid, buiten vaak guur en koud. Die donkere dagen voor het nieuwe jaar begint zijn bij uitstek geschikt om eens te overpeinzen hoe het jezelf het afgelopen jaar is vergaan. Ook op hippisch gebied. Heb je lol gehad met je paard? Heb je bereikt wat je wilde? Of dat nu een fijne buitenrit maken is of uitkomen in een hogere klasse. Kun je dingen anders en beter doen? Best nuttig om daar bij stil te staan, zodat je volgend jaar nog bewuster met je paard aan de slag kan. Naast hele fijne feestdagen wens ik daarom iedereen een prachtig 2015, vol hippische hoogtepunten en plezier!


[handwritten]Marije Stomps, redacteur[/handwritten]


[hr]


Ho ho ho, vrolijk kerstfeest!
En voor 2015: hup hup hup, stap uit je comfortzone, rij eens een jacht of doe iets anders, als je durft...


[handwritten]Bram Hulzebos, redacteur[/handwritten]


[hr]


Ik wens iedereen een mooi paardenjaar toe! Dat alle wedstrijden, bosritten en knuffeldagen minstens zo leuk zijn als afgelopen jaar! Dat we samen met de paarden weer goed vooruit mogen gaan en natuurlijk genieten. Genieten van de paardensport is tenslotte het mooiste wat er is!


[handwritten]Fleur Louwe, fotograaf[/handwritten]


[hr]


Ik wens dat al je hippische dromen en doelen uitkomen in 2015. Lukt het? Geniet! Lukt het even niet? Zet door! Lukt het nog niet? Morgen is er weer een dag :-). Geniet vanaf de paardenrug van de natuur, ga lekker even kroelen op stal of kijk gewoon vanaf een afstandje naar grazende paarden in de wei. Daar kan toch niks tegenop? Geniet van de feestdagen, breng lekker veel tijd met je paardje(s) door en op naar een prachtig nieuw jaar!


[handwritten]Claudia van Bree, online coördinator[/handwritten]


[hr]


Een witte Kerst gaat het misschien wel nooit meer worden. Maar is het feest dan minder mooi? De kerstgedachte blijft als de kerstboom recht overeind.


Ik wens de lezers van Bit en de bezoekers van Bitmagazine een heerlijke tijd. Met voor ieder het zijne. Warmte en gezelligheid met kaarsen en een haardvuur voor de Bit-fans, een ruime stal met frisse lucht en een droog bed voor hun paarden en pony’s. Een smakelijk kerstmaal voor de mensen, onbeperkt eerste klas ruwvoer voor hun viervoeters. En dan natuurlijk als gezamenlijk hoogtepunt: de heerlijke Kerst-buitenrit! Veel plezier en harmonie gewenst!


[handwritten]Dirk Willem Rosie, hoofdredacteur[/handwritten]

3686011