Bit Trainingsdagen
Bit Trainingsdagen

Volg live de finale Bit Talent van het Jaar

Nieuws

Wil je niets missen van de verkiezing Bit Talent van het Jaar, maar kun je vanavond niet naar Drachten komen? Geen nood! Clip My Horse zendt de finale via livestream uit. Je kunt hier ook de hele dag alle dressuurrubrieken volgen.


Wordt het Anne Lehmann, Laura Kool, Joelle de Vries, Willem de Jong, Maaike ten Hoor, Roos Bus, Nikita Raijmakers of Iris Sijtsma? Wie van deze acht finalisten mag zich een jaar lang Bit Talent van het Jaar noemen? Vanavond weten we het! De finale begint om 20.20 uur en speelt zich af tijdens het dressuurgala op ICNN Drachten.

Uitslag


Hoe wordt de uitslag bepaald? Bezoekers van Bitmagazine konden afgelopen week stemmen op de finalisten. Deze stem telt voor 50% van de publieksstem. De andere helft van de publieksstem wordt bepaald door de bezoekers die vanavond op de tribune zitten. De voorkeur van het publiek telt voor 1/3 deel van de beoordeling. Adelinde Cornelissen en het Adelinde Training Center hebben ieder ook 1/3 van de stemmen in handen.

Prijzen


De winnaar krijgt een prijzenpakket met onder andere een zadel van Erreplus, een abonnement op Bit, een training van Adelinde Cornelissen en een training van het Adelinde Training Center.