gouden-beeldje
gouden-beeldje

Nieuw stulpje gezocht voor je paarden?

Nieuws

Nog op zoek naar een mooi nieuw stulpje voor je 32 paarden? Dan is dit landgoed van zestien hectare in Florida misschien iets voor jou. Met bijpassende woning, uiteraard. Kosten? Slechts 21 miljoen euro. Maar dan heb je ook wat!


Het landgoed ligt in het hart van polospelend Florida met de internationale poloclub om de hoek. Je eigen oprijlaan biedt een prachtig uitzicht op het huis en landgoed. Je kunt een balletje slaan op je eigen poloveld of er een rondje omheen rijden op het speciaal aangelegde pad.

Het stallengebouw met 32 ruime stallen is net voorzien van een nieuw dak. Dat is weer een meevaller. Je krijgt een prachtige buitenbak met uitstekende bodem (een binnenbak is niet nodig in het altijd zonnige Florida) en elf ruime weides. Er is een zadelkamer met kluisjes en een speciale prijzenkamer om je trofeeën in uit te stallen. Het hele perceel is professioneel aangelegd door een tuinarchitect, de zeshonderd palmbomen zorgen voor een lekker tropisch sfeertje.

Natuurlijk  zijn er meerdere appartementen voor je trainer, dierenarts, groom en stalhulpen.Heb je wat minder te besteden en ook wat minder paarden? Dan zou je ook deze ranch met zestien stallen kunnen overwegen. Kost maar 12,6 miljoen euro.Bron: Horsetalk