30052009-_32Z6404_Dx (Large)
30052009-_32Z6404_Dx (Large)

Audrey Hasta Luego hoofdact Horse Event 2015

Nieuws

Horse Event heeft dit jaar weer een primeur van wereldformaat, de Franse ster Audrey Hasta Luego reist in september voor het eerst af naar Nederland. Op 11, 12 en 13 september zijn Audrey en haar paarden te zien in de Bit-piste op Horse Event, het grootste paardenevenement van Nederland, dat voor het eerst in Ermelo plaatsvindt.


Audrey Hasta Luego trok al de hele wereld over, maar ze heeft nog nooit opgetreden in Nederland. De geboren Franse groeide niet op in een paardenfamilie, toch was ze van kind af aan al gefascineerd door de magie van paarden. Al snel wist Hasta Luego dat de paarden haar lust en haar leven zouden worden. Ze ontdekte dat werken met paarden in vrijheid iets heel speciaals was en werd hier uiteindelijk wereldberoemd mee.

Horse Event-organisator Gijs Bartels is trots op deze primeur: “Als organisatie proberen we ieder jaar weer een vernieuwend programma neer te zetten en wij zijn continu op zoek naar dat onontdekte pareltje. Audrey Hasta Luego is er zo een, ik zag haar twee jaar geleden in het buitenland en wij waren meteen onder de indruk van haar show. Vakmanschap, passie en plezier vormen bij Hasta Luego een combinatie waar je graag naar kijkt. Ze verzorgt dagelijks de slotshow in de Bit-piste, en omdat het Horse Event publiek veel interesse heeft in trainingsmethodes hebben we haar gevraagd ook een educatieve demonstratie te verzorgen. Deze demo geeft Hasta Luego dagelijks in de middag, waarbij ze dieper ingaat op haar manier van trainen.”

Horse Event is dit jaar op 11, 12 en 13 september op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Meer informatie kun je vinden op www.horse-event.nl.

_32Z6398_D (Large)