groom
groom

Handleiding ‘daten met een groom’

Nieuws

Wanneer je groom bent, is het op zijn minst eerlijk om je toekomstige lover te vertellen waar hij aan begint. Horse and Hound stelde een lijstje samen dat je mee kunt nemen naar een tweede (je wilt hem niet weg jagen tijdens de eerste) date, waarin precies staat wat je kunt verwachten van een groom.


1. Ik zijn meestal te laat. Als je afspreekt na het werk wat te gaan doen, tel er dan maar wat minuten bij op. Hoe hard ik het ook probeer, de paarden zijn nooit een van 9 tot 5-baan.

2. Ik ben soms weken weg en zal maar weinig met je praten. Dat is niet omdat ik niet aan je denk, maar omdat ik simpelweg geen tijd hebb om aan je te denken, te appen en mijn werk goed te doen.

3. Mijn armen zijn waarschijnlijk dikker dan die van jou en worstelen met een paard van 500 kilo is dagelijkse kost, een wedstrijdje armpje drukken is waarschijnlijk een verloren zaak. Niet aan te raden als je mannelijk wilt overkomen.

4. Ik ben gigantisch perfectionistisch. Dit geldt wel alleen voor het paard en niet voor mijn auto of eigen haar.

5. Ik ruik niet altijd naar roosjes. Maar stallen en paarden ruiken heerlijk, toch?

6. Als je veeleisend bent, ben je waarschijnlijk niet de ideale partner. Vrije tijd, vakanties en vrije dagen zijn super zeldzaam en die spendeer ik het liefst aan slapen, Netflix of tijd met mijn eigen paard.

7. Mijn handen zullen nooit een manicure krijgen. Nooit.

8. Ik eet mijn lunch onderweg, met vieze handen en mijn fruit is niet gewassen. Dat is dan weer wel goed voor m’n immuunsysteem.

9. Ik hou van mijn werk en ik weet dat het frustrerend kan zijn, maar steun me alstjeblieft in mijn carriérekeuzes want ik zou wegkwijnen in een kantoor.

10. Ik ben gepassioneerd, vriendelijk en zorgzaam en als je het bovenstaande niet erg vindt dan zorg ik ervoor dat ik een geweldige wederhelft word.

Bron: Horse and Hound