bitmagazine website site computer werk laura
bitmagazine website site computer werk laura

Bit Premium, hoe zit dat?

Nieuws

Wauw, wat een reacties hebben we mogen ontvangen op de lancering van Bit Premium. Hartstikke leuk, dank! Mooie complimenten, handige tips en ideeën om site en magazine nóg beter te maken, maar natuurlijk zijn er ook wat kritische noten gekraakt. Want potverdorie, staat er een interessant artikel: kun je alleen het intro lezen! Dat valt toch even tegen…


Laten we je eerst maar geruststellen, als je geen abonnee bent: voor jou verandert er helemaal niks. We brengen dezelfde vaste rubrieken, leuke dagelijkse nieuwtjes, weetjes, onderzoeken, filmpjes en nog veel meer. Precies zoals je gewend bent!

Nou vooruit, er is misschien een klein dingetje veranderd. Af en toe komt namelijk een artikel met de melding ***Premium*** voorbij als we artikelen op Facebook delen. En ja, dat betekent dat je dat specifieke artikel (of video, blog, etc.) helaas niet kunt lezen. Maar echt, zonder het Premium-gedeelte zou dat artikel ook niet geschreven of gemaakt (kunnen) worden.

Natuurlijk willen we het liefst alle content met alle bezoekers gratis delen. Maar helaas, de zon gaat weliswaar voor niks op, maar van zonlicht kunnen we geen fotografen of redacteuren betalen… Daarom zijn ook initiatieven als Spotify en Netflix ontstaan: iedereen luistert/kijkt het liefst voor niks, maar we begrijpen allemaal dat dat niet altijd kan.

Maar goed, wij willen wel heel graag het snelgroeiende online platform Bitmagazine.nl verder door ontwikkelen. We willen meer opties bieden aan onze abonnees – ja natuurlijk hebben jullie echt wel een streepje voor - en nog meer kwalitatieve informatie bieden. En dat is vanaf nu mogelijk dankzij het Premium-gedeelte op de website! We kunnen Bitmagazine.nl daardoor uitbreiden met extra artikelen, testjes, exclusieve blogs, uitgebreide dossiers en natuurlijk het online Bit-archief.

Nieuwsgierig geworden? Sluit hier direct een abonnement af. De komende weken verschijnen er veel nieuwe rubrieken online, wat dacht je bijvoorbeeld van blogger Laurens van Lieren of instructie aan de hand van video’s? Houdt de site dus goed in de gaten! Heb je nog vragen? Laat het ons vooral weten via bit@eisma.nl.

Groetjes,
Bit-team