150420001_ABFweb
150420001_ABFweb

Valegro grootste liefde voor Charlotte Dujardin

Nieuws

Charlotte Dujardin en Valegro slepen kampioenschap na kampioenschap in de wacht. Vorige week nog, veroverden ze samen Las Vegas en wonnen ze de Wereldbeker. Zoiets lukt natuurlijk alleen met een sterke band tussen paard en ruiter. Dat zit bij deze twee kampioenen wel goed. In een interview tijdens de Engelse Clare Balding Show op BT Sport 2 maakte Charlotte het nog eens heel duidelijk: Valegro aka Blueberry is haar allergrootste liefde!Valegro op nummer 1


In het interview werd Charlotte gevraagd een ranking te maken van de drie mannen in haar leven. Wie is nu eigenlijk het belangrijkste voor haar: haar baas en trainer Carl Hester, haar verloofde Dean of toch die prachtige Valegro? Charlotte hoefde niet lang na te denken over deze vraag en antwoordde dat Valegro altijd op de eerste plaats komt. Dat heeft ze tijdens de eerste date met Dean dan ook maar direct duidelijk gemaakt.

Toch heeft Dean zich hierdoor niet laten weerhouden zijn Charlotte ten huwelijk te vragen. De bruidsjurk is ook al geregeld: modeontwerpster en Wereldbekersponsor Reem Acra verraste Charlotte Dujardin tijdens een persconferentie in Las Vegas met het nieuws dat zij haar droomjurk cadeau krijgt.

Pensioen


In het interview in de Clare Balding Show liet Charlotte ook weten na te denken over het pensioen van de nu veertienjarige Valegro. Hoewel hij volgens haar nog makkelijk tot zijn achttiende op dit niveau door zou kunnen gaan, wil Charlotte na de Olympische Spelen van 2016 in Rio vooral nog ‘for fun’ met Valegro rijden.

Bekijk hier het fragment:Bron: Horses/Bit Magazine