fail
fail

Momenten dat we eigenlijk een andere hobby zouden willen

Nieuws

Natuurlijk houden we super veel van onze paarden en kunnen we geen dag meer zonder ze. Maar er zijn van die dagen dat je zou willen dat je moeder je op ballet had gedaan.


Zoals wanneer...

... Je paard op je voet gaat staan.... Je een nieuwe deken koopt en je paard de volgende dag heeft besloten er een bikinimodel van te maken.... Of voor de vierde keer op een dag in zijn waterbak heeft gepoept.... Je rustig door het bos rijdt en je paard besluit de benen te nemen.... Je paard voor de derde keer in een week tijd een ijzer kwijt is.... Je lekker wilt gaan rijden maar je paard zich niet laat vangen uit de wei.... Als je maanden gespaard hebt voor een dure fotoshoot, je paard klaar hebt gemaakt, de fotograaf komt... En je paard besluit in de grootste plas te gaan liggen..... Het voorjaar is begonnen, je paard in de rui is en je óveral haar vindt. In je auto, sokken, ondergoed...... Je indruk wilt maken op je crush met je fantastische rijkunsten, maar je paard besluit gewoon lekker niet mee te werken...En hij die crush ook niet eens mag.... Je na maandenlang trainen je eerste wedstrijd hebt en een belangrijk ding vergeet...... Als het na een lange winter eindelijk mooi weer is en iedereen naar het strand gaat, maar jij niet omdat je paard zichzelf heeft aangetikt en je zijn been drie keer per dag moet koelen.... Als hij op het verkeerde moment mest, bijvoorbeeld als je haast hebt, zijn hoeven krabt of midden in je proef.... Als je bent vergeten je fijne ondergoed aan te doen en na het rijden niet meer kunt zitten. 

Maar: ondanks alles zijn we natuurlijk allemaal totally in love en wegen alle voordelen met gemak op tegen de nadelen, zoals deze:

Liefde voor je paard is... 

De voordelen van veel tijd doorbrengen op stal

Acht redenen waarom iedereen paarden zou moeten waarderen

Bron: Bit Magazine 

 
6279791