_N8Q7632 (Large)
_N8Q7632 (Large)

Ride & Run: Stem op het leukste team!

Nieuws

Doe jij aan Ride & Run mee met met je opa, ben jij na een bijzondere periode weer gaan sporten of zit er een ander opmerkelijk, mooi, leuk of ontroerend verhaal achter je deelname? Dat oproepje deden we een maand geleden. Hieronder lees je de zes inzendingen. Wie is jouw favoriet? Stem en de winnaar wint op 27 juni een mooi prijzenpakket! Stemmen is mogelijk tot donderdag 25 juni.Team Teun’s Harem


Teun’s harem bestaat uit Femke, haar paard Teun en haar schoonzus Annelies. Ze hebben een sportieve familie en toen Femke las over Ride & Run, moest ze gelijk aan Annelies denken. Doordat Annelies en Femke ver van elkaar af wonen, hebben ze maar één keer samen geoefend. Deze training ging erg goed en Annelies en Teun zijn super op elkaar ingespeeld. Teun houdt Annelies in de gaten en Annelies kan op Teuns draftempo rennen. De naam Teun’s harem is bedacht aangezien Teun de enige man in het team is. Hij mag die dag met twee dames op pad!
 Team Faro


Team Faro bestaat uit Kimberley, haar pony Faro en haar vader. Kimberley gaat paardrijden tijdens Ride & Run en haar vader hardlopen. Nadat Faro een jaar kreupel is geweest door een peesblessure en vele bezoekjes aan de dierenarts en hoefsmid heeft gebracht, is hij weer helemaal genezen. Kimberley’s vader traint om de dag met een trainingsschema en elke zondag traint het hele team samen. Kimberley en haar vader praten vaak over Ride & Run en hoeveel zin ze er in hebben!
Team Eenhoornchicks


De eenhoornchicks bestaat uit Janneke en Rosa. Zij zijn twee enthousiaste, vrolijke meiden die dagelijks bij Manege de Eenhoorn in Blokker over de vloer komen. Janneke rent tijdens Ride & Run en is normaal gesproken de ‘huisfotograaf’ en carrouselruiter bij de manege. Nina zadelt tijdens Ride & Run plaats Braveheart, van Manege de Eenhoorn. Aan de manege waar zij rijden ligt een parkje, waar ze geregeld een rondje trainen.
 Team Bonte power


Susanne en Laura van het team Bonte Power ontmoetten elkaar jaren geleden via een online forum. Er ontstond een goede vriendschap, maar toen Laura van stal verhuisde, verwaterde het contact. Totdat zij het evenement Ride & Run op Facebook deelde en Susanne reageerde dat ze wel de ‘runner’ wilde zijn. Trainen doen ze vooral individueel, maar ze hebben nu een keer samen getraind en er volgt binnenkort nog een gezamenlijke training. Het paard waar Laura mee rijdt, is haar eigen Tina. Deze bonte kruising heeft de bijnaam ‘Powerknol’ en dit was dan ook de inspiratie voor de teamnaam!
Team Royaal


Team Royaal bestaat uit amazone Kimberley en haar vader John als hardloper. Maar daar is het team niet compleet mee. Groom en eigenaresse van het paard, Silvia, hoort er ook bij. Silvia geeft aanwijzingen aan Kimberley, want Silvia’s paard Royaal is nu eenmaal een ander paard als de paarden waar Kimberley normaal op de manege mee rijdt. Om bij Ride & Run goed voor de dag te komen, heeft het team al een paar keer samen getraind. John traint vier keer per week volgens schema’s van zijn trainer en met het tempo wat John haalt, kan Royaal mooi mee draven.
 

Team Michelle en haar vader


Michelle, haar vader en haar paard Sieb doen ook mee aan Ride & Run. Michelle’s vader sportte vroeger altijd veel, maar dat staat tegenwoordig op een lager pitje. Toen Michelle een berichtje over Ride & Run zag, vroeg ze direct aan haar vader of ze samen mee zouden doen. Haar vader kan dan weer sporten en zij kan op pad met haar paard Sieb. De energie van Sieb zorgt ervoor dat Michelle’s vader het langer volhoudt en dit team gaat zeker genieten tijdens het event.

[hr]

Breng je stem uit!


[gravityform id="1031" title="false" description="false"]
Team Royaal
2015  samsung s4 780
Naamloos
11102697_1140707055945892_6886576388115604459_n
IMG_4318
kristel (Large)