zadels
zadels

Gestolen zadels gevonden in Oss

Nieuws

Bij een onderzoek van de politie in Oss zijn gisteren gestolen tuin- en paardensportspullen gevonden. De politie schrijft op Facebook dat tijdens onderzoek bleek dat een verdacht persoon toegang had tot meerdere locaties waar deze goederen vermoedelijk zouden liggen.


Bij de politie was er informatie bekend dat een persoon in Berghem mogelijk gestolen goederen voor handen zou hebben. Op verschillende adressen is een zoeking gehouden. Het gaat hierbij voornamelijk om elektrisch tuingereedschap en zitmaaiers.

Uiteindelijk is al het tuingereedschap meegenomen zodat later gekeken kan worden wat herleidbaar is naar een aangifte. Het gaat hierbij om drie volle aanhangers met elektrisch handgereedschap. Ook zijn er diverse zitmaaiers en aanhangwagens meegenomen voor onderzoek.

Op een van de adressen is zijn ook veel paardenartikelen aangetroffen. Het ging hierbij voornamelijk om zadels en paardendekens

Alle goederen die herleidbaar zijn gaan terug naar de rechtmatige eigenaren. Deze personen zullen door de politie worden benaderd.

Bron: Facebook Politie Oss / Bit Magazine