150218295_ABFweb
150218295_ABFweb

Dingen die paardenmensen liever niet toegeven

Nieuws

Niet-paardenmensen snappen soms sowieso al niets van ons paardenvolk, maar deze dingen kunnen we maar beter verzwijgen! Voordat we écht niet meer serieus genomen worden... ;-) We zullen nóóit toegeven dat:


1. We regelmatig mest of urine van ons paard aanraken, met onze blote handen. En vervolgens doodleuk een boterham met diezelfde handen eten.

2. Het best eens voorkomt dat we in de stal (of op de trailer) van ons paard een plasje plegen. Hé, als je moet dan moet je!

3. We de brok, muesli, snoepjes, liksteen of het appelbitje van ons paard ‘voorgeproefd’ hebben. En het smaakte stiekem best oké!

4. We zelfs met een gebroken pols, gekneusde voet of een gebroken rib nog op ons paard stappen. Tegen al het doktersadvies in.

5. We vol trots vertellen dat het mestonderzoek uitwees dat ons paard geen enkel wormeneitje in zijn mest had! En ja, de poep- en plasverhalen over de baby van je collega zijn nog steeds vies.

6. De manenkam van ons paard geregeld door ons eigen haar wordt gehaald. En ook de anti-klitspray werkt prima op ons eigen haar!

7. Stallen uitmesten voor ons een meditatie en work-out in één is!

8. Ons paard meer setjes dekjes en beenbeschermers heeft dan dat wij zelf aan jurkjes hebben in onze kledingkast.

9. We regelmatig met mest-, kwijl-, urine- of slobbervlekken in onze kleding ergens verschijnen.

Naar een idee van: Horse Nation