nk vlechten 2014 winnaar
nk vlechten 2014 winnaar

Geef je op voor het NK Vlechten!

Nieuws

Ben jij creatief, vlecht je graag en wil je jouw talent graag laten zien? Dan is het NK Vlechten op Horse Event echt iets voor jou!Wat?


Het NK Vlechten vindt plaats op zondag 13 september op Horse Event in Ermelo. Daar binden vier finalisten de strijd aan. Verbluf ons met jouw creatie en maak kans op mooie prijzen! Een deskundige vakjury (Bit-blogger Jolanda Adelaar, Ellen Schuthof van stal El Paradiso en de Franse Grand Prix- en showamazone Alizee Froment) kiest een uiteindelijke winnaar. Dit jaar is er geen onderscheid meer tussen lange en korte manen, iedereen kan zich opgeven!

Wie?


Creatievelingen, paardenliefhebbers, kappers: kortom iedereen die de manenkam van een paard kan omtoveren in een kunstwerk! Let op: je moet wel veertien jaar of ouder zijn. Het paard/de pony moet minimaal vier jaar oud zijn, keurig stilstaan en een rustig karakter hebben. Check ook even de algemene voorwaarden.


Hoe?


Geef je uiterlijk tot maandag 3 augustus op via onderstaand formulier. Overtuig ons waarom jij live op Horse Event moet vlechten. Stuur foto’s van een tot drie creaties mee en een leuke foto van het paard/de pony dat je wilt gaan vlechten. Op dinsdag 4 augustus maakt de redactie de genomineerden bekend (worden dus geselecteerd door de redactie). Bezoekers kunnen via bitmagazine.nl hun stem uitbrengen tot woensdag 26 augustus, 10.00 uur. De publieksstemmen tellen voor 50% mee. De overige 50% worden door de redactie bepaald. Alle finalisten winnen een Bit-goodiebag en een cadeau van Epplejeck t.w.v. 55 euro. De winnaar ontvangt een luxe verzorgingspakket van Epplejeck met cadeaubon t.w.v. 90 euro en een professionele fotoshoot.

Wanneer?


Woensdag 26 augustus worden de vier winnaars bekendgemaakt. Zij vlechten op zondag 13 september live tijdens Horse Event,dit jaar voor het eerst in Ermelo. Alle vier finalisten ontvangen twee toegangskaarten voor Horse Event, één voor zichzelf en één voor de groom die ze meenemen. Deze groom dient het paard vast te houden tijdens het live vlechten, het paard moet wel tegen drukte kunnen. En voor de finalisten is een stal voor het paard beschikbaar.

Bekijk hier het filmpje van het NK Vlechten 2014:[hr]

De opgave voor het NK Vlechten 2015 is gesloten.

Het NK Vlechten wordt mede mogelijk gemaakt door:
NK vlechten, Epplejeck, verzorgingspakket, finalisten NK vlechten, horse event, bit
Logo-Epplejeck