Droomhuis
Droomhuis

Grootgrondbezitter worden met 300 woorden

Nieuws

Een paardenbedrijf met ruim 5,5 hectare grond? Wie droomt daar niet van? De verkopers van een paardenbedrijf in het Amerikaanse Tennessee verbinden hier een ludieke opdracht aan: ‘Schrijf een opstel van 300 woorden en maak kans om grootgrondbezitter te worden!’


Deelnemers betalen een inleg van 200 dollar, maar het landgoed heeft veel te bieden: een boerderij met zeven kamers, tien schuren met ruimte voor 42 paarden, een garage voor zes auto’s en ga zo maar door. De ligging is naast een prachtig ‘National park’, met honderden kilometers ruiterpad.

De huidige eigenaren gaan met pensioen en zijn van plan aan de overkant van de straat te gaan wonen. Ze willen de nieuwe eigenaren desgewenst bijstaan om het bedrijf draaiende te houden. Degene die het best onder woorden kan brengen op welke manier het bezitten van dit landgoed zijn leven zal veranderen, mag zijn intrek nemen.

De eigenaren hopen op minimaal 3000 inschrijvingen, maar behouden zich van het recht de wedstrijd te annuleren, mocht er tussentijds een acceptabel bod komen voor het landgoed, dat te koop staat voor 739.000 Amerikaanse dollar.

Voor meer informatie, zie de website en de facebook pagina van de wedstrijd.

Bron: Horse Nation