Horse&Honey voorkant kalender
Horse&Honey voorkant kalender

Studentes in lingerie voor het goede doel

Nieuws

Wat begon als een geintje op een verenigingsavond, is in de afgelopen maanden snel uitgegroeid tot een project van bijna professionele proporties. En vanaf komende donderdag is ‘ie dan ook echt te koop: de Horse&Honey kalender.


Dertien dames van de Eindhovense studentenpaardrijvereniging ESRV Concorde poseren samen met hun favoriete paard voor de camera. Dit is echter geen standaard paardenkalender: de dames zijn namelijk slechts gekleed in spannende lingerie. Op deze manier hopen zij dat de kalender extra goed verkoopt onder de (grotendeels mannelijke) studentenpopulatie van Eindhoven. De opbrengsten van deze kalender gaan namelijk volledig naar het gekozen goede doel van ESRV Concorde: Brooke Hospital for Animals.

Op donderdag 13 augustus wordt vanaf 20.00 uur een speciale releaseparty georganiseerd in de Villa Fiesta te Stratumseind in Eindhoven. De kalender wordt hier voor het eerst aan het publiek getoond. Voor tien euro kun je je eigen kalender mee naar huis nemen. Daarnaast kun je met de modellen op de foto en kun je de kalender laten signeren.

De kalender is ook te koop op de website. Tegen betaling van de verzendkosten wordt deze opgestuurd. Studenten kunnen de kalender tegen contante betaling teevns kopen tijdens de introductie van de TU/e, bij de stand van ESRV Concorde.Vanaf 1 september wordt de Horse&Honey kalender in verschillende winkels in en rondom Eindhoven verkocht, kijk op de website voor de verkooppunten.

Bron: persbericht