oog detail schimmel
oog detail schimmel

Bijeenkomst paardenmishandeling op andere locatie

Nieuws

De bijeenkomst over paardenmishandeling die binnenkort gehouden wordt, is veranderd van locatie. In eerste instantie zou de bijeenkomst bij Stal Seren in Vorden zijn, maar vanwege de enorme belangstelling is het verplaatst naar buitencentrum Kerkemeijer in Borculo.


De datum van de bijeenkomst staat al vast, maar wordt niet bekend gemaakt. Initiatiefneemster Janneke Boerema: “De beulen houden erg van publiciteit en zouden die datum kunnen gebruiken voor extra acties.” Omdat het ook niet de bedoeling is dat de daders op de bijeenkomst komen, is er een streng toegangsbeleid. Als je wil komen, kun je Boerema mailen via janneke_boerema@hotmail.com. Je moet je gegevens achterlaten en dezelfde gegevens worden ook gevraagd als je de zaal in gaat.

Tijdens de bijeenkomst worden onder andere tips gegeven om de kans op mishandeling te verkleinen en geeft de politie een update over de stand van zaken met betrekking tot hun onderzoek.  Boerema: “Er is al veel bekend. Informatie over verdachten, hun profiel, betrokken auto’s... We hebben dan ook goede hoop dat er binnenkort aanhoudingen zullen plaatsvinden.”

Bron: Horses