NK Vlechten openingsbeeld
NK Vlechten openingsbeeld

Dit zijn de finalisten van het NK Vlechten!

Nieuws

Wauw, er is bijna tweeduizend keer gestemd op de genomineerden voor het NK Vlechten. De volgende vier creatievelingen gaan door naar de finale op Horse Event: Bianca Baaiman, Kelly Engel, Maaike van Daal en Ymke Poppe. Van harte gefeliciteerd dames!


Op zondag 13 september gaan deze vier finalisten ons verbluffen met prachtige creaties tijdens het Nederlands Kampioenschap op Horse Event in Ermelo. Om 14 uur is de kennismaking met de deelnemers in de Bit-piste, daarna gaan de finalisten aan de slag met hun paard en om 16.20 uur beoordeelt een deskundige vakjury (Bit-blogger Jolanda Adelaar, Ellen Schuthof van stal El Paradiso en de Franse Grand Prix- en showamazone Alizee Froment) de creaties. De prijsuitreiking is aansluitend.

Als finalist krijg je twee toegangskaarten voor jou en je groom. Deze groom houdt jouw paard vast tijdens het live vlechten. Ook staat er een stal klaar voor je viervoeter. De winnaar van het kampioenschap, de aller-, allerbeste vlechter, wint een luxe verzorgingspakket van Epplejeck met een cadeaubon t.w.v. 90 euro en een professionele fotoshoot van Fleur Fotografie. Sowieso krijgen alle finalisten een Bit-goodiebag en cadeau van Epplejeck. De finalisten ontvangen binnenkort een mail met meer informatie.

Meer info over de opzet van het NK Vlechten vind je hier.

[gallery link=”file” ids=”https://www.bitmagazine.nl/wp-content/uploads/2015/08/Bianca-Baaiman-2.jpg|Bianca,https://www.bitmagazine.nl/wp-content/uploads/2015/08/Ymke-Poppe-2.jpg|Ymke,https://www.bitmagazine.nl/wp-content/uploads/2015/08/vlecht.jpg|Kelly,https://www.bitmagazine.nl/wp-content/uploads/2015/08/Maaike-van-Daal-1-e1440585628839.jpg|Maaike”]