lachen
lachen

Acht paarden die je in je leven tegenkomt

Nieuws

Als je al je hele leven in de paarden zit, dan heb je vast en zeker de beschikking gehad over een of twee van de volgende paarden die Horsenation beschrijft. Of zeven of acht... Komen ze je bekend voor?1. Het Kneusje


De binnenkant is wat telt, toch? Dit paard mist wellicht een oog of oor, hij heeft een weke rug of hij is blind. Hij zit misschien ook al ver over de alcoholleeftijd. Je moet er waarschijnlijk geld bijleggen als je van hem af wilt, maar waarom zou je? Hij heeft een groot hart en een geweldige persoonlijkheid en daardoor haalt hij zijn uiterlijk goed op.

2. Niet Moeders Mooiste


Dit is het paard dat je na een avond vol wijntjes op een paardenmarkt koopt. Ze leek prachtig, maar als het de volgende ochtend licht is en je weer nuchter bent denk je toch even ‘shit’. Dronken worden op de paardenmarkt heb je meteen afgeleerd.

3. De Verslaafde


Dit paard zit NOOIT zonder energie. Je kunt op een dag deelnemen aan de Military in Boekelo en hem ook nog achterstevoren doen. Hij gaat nooit langzamer. Heet is een understatement. Er bestaat geen twijfel over dat dit paard een serieuze drugsverslaving heeft.

4. Het Paard Met Een Zesde Zintuig


Dit paard schrikt van dingen die er niet zijn. Hij ziet dode mensen. Hij wandelt rustig door het bos om opeens te schrikken van een boom. Hij schrikt niet echt van die boom, hij schrikt van een dood persoon. Dode mensen hebben ook niks beter te doen dan je paard te laten schrikken.

5. Het Domme Blondje


Dit paard is ongelofelijk knap. Waarschijnlijk een Haflinger of Tinker, eentje met gigantisch veel haar. Hij moet het echt van zijn looks hebben. Helaas is hij zo stom als het achtereind van een varken. Tien jaar na de aankoop ben je nog steeds geen stap verder. Je paard kent geen enkel kunstje of commando.

6. Het Charlie Sheen Paard


Dit paard heeft het talent om in de problemen te raken. Hij springt over hekken en krijgt overal koliek van en zucht lucht op al het andere. Maar het publiek is sprakeloos als hij springt, wat een talent!

7. Het Jack Daniels Paard


Je moet een fles whiskey drinken voordat je op deze durft en je hebt een fles nodig om de pijn te verlichten die ervan komt. Dit paard is het paard dat je zou moeten verkopen op Marktplaats, maar je bent geen opgever.

8. Het Perfecte Paard


Uiterlijk plus hersenen plus talent! Dit paard moet ergens zijn. Blijf kijken en dromen, geef het niet op!

Bron: Horsenation
8437891
1300638