anky rent mee_N8Q2378
anky rent mee_N8Q2378

Anky samen met kinderen op Horse Event

Nieuws

Op Horse Event treedt Anky voor het eerst op samen met haar kinderen. Yannick Janssen en Eva Eden geven samen met hun eigen pony’s een clinic over spelenderwijs leren paardrijden.


Het drietal is op zondag 13 september om 12.15 uur te zien in de KNHS-hal. Anky gebruikt in de clinic balken, pylonnen en zelfs een hindernisje. “Ik vind het belangrijk dat kinderen spelenderwijs handigheid en vertrouwen krijgen in het paardrijden en er ontzettend veel plezier aan beleven”, vertelt Anky.

Succesvol duo


Anky treedt niet alleen op met haar kinderen, maar ook met de Belgische dressuuramazone Fanny Verliefden (haar verhaal staat in Bit 228). Zij krijgt sinds twee jaar les van Anky. Dit succesvolle duo kun je op zondag om 14.30 uur aan het werk zien in de Bit-piste.

Stel je vraag!


Heb jij zelf een brandende vraag voor Anky? Kom dan tijdens Horse Event naar de Bit-stand. Daar geeft zij op zondag 13 september om 14.30 uur antwoord op al jullie vragen. Als je zeker wilt weten dat jouw vraag beantwoord, laat ‘m dan alvast aan ons weten! Stuur een mailtje naar Bit@eisma.nl of reageer hieronder.

Bekijk hier het lijstje met alle Meets & Greets.
laatste foto vervangen door deze