horse event, gespot
horse event, gespot

Gespot op Horse Event!

Nieuws

Op Horse Event was het dit weekend topdrukte, met het recordaantal van 35.500 bezoekers. Al die verschillende paardenmensen én niet-paardenmensen zagen we in en rond de Bit-stand voorbij komen. Wij hebben er een aantal op de foto gezet.
Veel bezoekers kwamen in de Bit-stand even knuffelen met de racemonsters Uk en Bigfoot, andere ploften lekker neer in onze zitzakken. Zo ook dit meisje, die door haar gloednieuwe paardenboek aan het bladeren was. Lara: “Er zitten zélfs stickers in.”


De één legt de prachtige shows vast met z’n mobieltje, de ander met een grote spiegelreflexcamera. Deze meiden waren in de weer met een videocamera. Marloes (rechts): “Voor onze vriendin leggen we heel Horse Event vast in een vlog. Nadat we deze dag al gepland hadden, bleek dat zij onverwachts niet mee kon. We hebben haar beloofd alles te filmen, zodat ze niets mist.”


Horse Event is voor sommigen ook iets dat je gewoon even vol moet houden. Edward: “Ik ben hier samen met mijn vriendin. Die is helemaal gek van paarden, dus ja...”


Honderden trouwe fans kwamen naar Horse Event om onder andere Anky, Britt Dekker en Nalanta te zien. En natuurlijk móést die ene handtekening ook gescoord worden! Natascha: “Ik ben speciaal voor Jesse Drent gekomen, want hij is zo’n lieve jongen.”


Op Horse Event zijn er naast de leerzame clinics ook sprookjesachtige shows die je kippenvel bezorgen. Denk aan het spectaculaire optreden van Dutch Vaulting Team of aan Audrey Hasta Luego die in een dameszadel rijdt. Loes & Gineke: “We zijn met twee vriendinnen naar Horse Event. We wilden echt even bij de Meet & Greet van Alizee Froment zijn. Als je zo rijdt, zonder hoofdstel en met zoveel verfijning, dan ben je geweldig!”


gespot, horse event
gespot, horse event
gespot, horse event
gespot, horse event
gespot, horse event