Anky, Salinero, Indoor Brabant
Anky, Salinero, Indoor Brabant

Anky nieuwe voorzitter Indoor Brabant

Nieuws

Anky van Grunsven wordt de nieuwe voorzitter van het bestuur van Stichting Internationaal Concours Hippique Indoor Brabant. Zij volgt Gerrit Jan Swinkels op die op 25 mei plotseling overleed.


Voor Anky is Indoor Brabant is haar ‘thuis’-concours. “Ik rijd er al vanaf dat ik zestien jaar ben met ontzettend veel plezier en heb hier vele mooie overwinningen op mijn naam geschreven. Als de nieuwe voorzitter van Indoor Brabant hoop ik ervoor te zorgen dat alle deelnemers, bezoekers, sponsoren en andere betrokkenen dit evenement net zo fantastisch ervaren zoals ik dat altijd doe. Ik zal onze recent overleden voorzitter Gerrit Jan Swinkels nooit kunnen evenaren in zijn schier onbeperkte kennis en sociale vaardigheden, maar zal zeker proberen een waardig opvolger te worden .”

Event director van Indoor Brabant Marcel Hunze is blij en heeft vertrouwen in de toekomst van Indoor Brabant. “Voorzitter Gerrit Jan Swinkels heeft zeer veel voor Indoor Brabant betekend. Zijn betrokkenheid bij de paardensport in combinatie met een enorm netwerk en zijn charismatische uitstraling is uniek. Met Anky van Grunsven krijgen wij opnieuw een voorzitter waar Indoor Brabant trots op is. We zijn zeer verheugd dat zij haar kennis en ervaring wil inzetten. Samen met het bestuur, waaronder nieuw lid Gijs Bartels, zetten we de ambitieuze koers voort die we met Gerrit Jan hebben uitgestippeld.”

Bron: Horses