bruiloft
bruiloft

Veertien tekenen dat de paarden je leven overnamen

Nieuws

Misschien ontken je het nog, of weet je het nog niet zeker. Maar als je een relatie hebt met een paardenmeisje sluipt het er al snel in. Horsenation noemt veertien tekenen dat je een paardenman bent geworden. Of je het nu wilt of niet!
 1. Op het toilet is het enige dat je kunt lezen de laatste Bit of de Paardenkrant.

 2. Je weekend plan je om het wedstrijdschema van je vrouw of vriendin heen. Voetbal op zondag? Echt niet! Zondag is wedstrijddag.

 3. Je denkt dat je vrouw of vriendin een affaire heeft, want ze is nooit thuis! Dus je huurt een privédetective om erachter te komen dat ze al haar vrije tijd doorbrengt op stal. En ja, ze heeft inderdaad een affaire. Zijn naam is Blacky, hij is 1.75 groot en heeft vier witte voetjes.

 4. Je hebt het gevoel dat je de meeste tijd die je met je vrouw/vriendin doorbrengt bezig bent met het sjouwen van emmers en het uitstrooien van hooi.

 5. Je vrienden vroegen zich in het begin af waar je in godsnaam mee aan kwam zetten toen haar Facebook zagen. Alleen. Maar. Paarden. Wat moet je daar nou weer mee? Inmiddels word je overal in getagd en is jouw Facebookpagina ook gehorsed...

 6. Je zoveel-jarig samenzijn vier je bij een clinic van Adelinde of Edward.

 7. Je vrouw/vriendin vergeet op de een of andere manier altijd je verjaardag, maar ze kan die van elk paard onthouden. Plus op welk uur van de dag ze geboren zijn.

 8. Je snapt ook niet waarom je vrouw/vriendin niet tevreden was geweest met een hamster. In plaats daarvan is ze alleen tevreden met een 600 kilo wegend beest dat een jaarsalaris kost en je continu probeert te vermoorden.

 9. Jij rijdt nog steeds dezelfde auto als tien jaar geleden, terwijl je vrouw/vriendin elk jaar een nieuwe vrachtwagen wil, om aan de eisen van haar paard te blijven voldoen.

 10. Je moet mee uit eten met de vrienden van je vrouw/vriendin. Het gesprek gaat alleen maar over paarden. Je lacht en knikt, maar als je op het toilet zit huil je en smeek je ‘God, wáárom?!’

 11. Wanneer je een gesprek wilt voeren met je vrouw/vriendin knikt ze alleen, omdat ze te druk is met het zoeken van een nieuwe stakker om te redden op Marktplaats.

 12. Afgelopen kerst leek het je vrouw/vriendin leuk om je een rijbroek cadeau te doen. Super lief, schat!

 13. Op jullie bruiloft wilde jij een Ferrari. Echt niet, jullie gingen met de koets! Anders werd er gewoon niet getrouwd. Oh, en Blacky moest natuurlijk ook mee op de bruiloftkiekjes...

 14. Net als je klaar bent om op te geven en de handdoek in de ring te gooien, kom je thuis en staat er een paard voor JOU te wachten op stal. Oh, jippie!


Bron: Horsenation / Bit magazine