horse event
horse event

Frans Bauer op Horse Event en Archeon

Nieuws

Tijdens Horse Event, afgelopen september, zijn opnames gemaakt voor het nieuwe programma van Frans Bauer, What the Frans?! De zanger helpt in zijn zaterdagavondprogramma mensen om hun onverwachte talenten te ontwikkelen. Er zijn ook opnames gemaakt in themapark Archeon.


Tijdens Horse Event ging Frans aan de slag met Jacco. Jacco’s vriendin Roos is namelijk werkzaam in het Archeon, een bedrijf dat middeleeuwse shows geeft met ridders en paarden. Jacco en Roos zijn al een jaar samen, maar Jacco is nog nooit op het werk van zijn vriendin geweest. Hij wil daarom niet zomaar komen kijken, maar dit bijzonder aanpakken: hij wil binnen komen rijden op een paard. Daarbij komt wel één probleem kijken, Jacco heeft namelijk nog nooit paard gereden.

Om Roos te verrassen heeft hij Frans Bauer ingeschakeld. Hij heeft enkele lessen gevolgd om de basis van het paardrijden onder de knie te krijgen. Om ervoor te zorgen dat zijn paard echt alles doet wat hij zegt, schakelt hij de hulp in van paardenfluisteraar Annemarie Silvius-van der Toorn. Tijdens Horse Event zijn ze samen aan de slag gegaan en Jacco bleek een natuurtalent. Zaterdag 3 oktober was te zien hoe Jacco zijn Roos verraste met een spectaculair optreden. Roos bleef in haar rol en kon er aan het einde wel om lachen, dit was iets dat ze niet had verwacht.

Bekijk hier de aflevering met Jacco.


Bron: Horse Event