Header-Artikel-Bitmagazine Bit Talentendag 2016
Header-Artikel-Bitmagazine Bit Talentendag 2016

Inschrijving Bit Talentendag 2016 geopend

Nieuws

Bit gaat wederom samen met Adelinde Cornelissen en de ATC-coaches op zoek naar een nieuw ‘Bit Talent van het Jaar’. De Bit Talentendag is op zondag 3 januari 2016 in het Fries Congrescentrum in Drachten. Iedereen mag zich inschrijven; het niveau van jou of je paard maakt niet uit. Jeugd van 10 tot en met 14 jaar kan zich opgeven voor de jeugdrubriek.


Tijdens de Bit Talentendag verschijn je met je paard of pony in de officiële hoofdring van Indoor Drachten. Een unieke kans om het gevoel van deelname aan een internationaal concours mee te maken! Je rijdt los in één van de pistes, waarna je een kwartier in de hoofdring verschijnt. Dressuuramazone Adelinde Cornelissen beoordeelt je op verschillende onderdelen, zoals houding en zit, de algehele verzorging van jou en je paard maar ook je fitheid. ATC-coaches van het Adelinde Training Center dagen je mentaal en fysiek uit. Hoe is het gesteld met jouw focus, ademhaling en balans?

Je kunt je opgeven tot 13 december!

Natuurlijk zijn je vrienden, familie en andere fans welkom op vanaf de tribune mee te kijken en je aan te moedigen! De toegang is gratis.

Lees hier alles over de Talentendag 2016.