houding zit
houding zit

Bit Buzz: Verbeter je balans met praktische tips

Nieuws

Even lekker lezen tijdens je lunch! Bit brengt dagelijks om 12:00 uur je portie paardennieuws. We verzamelen items op het gebied van instructie, gedrag en welzijn. Daarnaast ontbreken humor en emotie natuurlijk niet! Vandaag onder andere: Praktische tips om je balans in het zadel te verbeteren, welk type paard past bij jouw lichaamsbouw en ambulance botst op paard.



Rijtechnisch


Je balans en positie in het zadel zijn heel belangrijk in de dressuur. Als je houding klopt, geef je je paard meer ruimte zich te bewegen en zijn je hulpen bovendien duidelijker. Wat kun je allemaal doen om je balans en houding te verbeteren? Lees het hier in dit praktische artikel.



Rijtechnisch


Welke lichaamsbouw heb jij? En welk type paard past daar het beste bij? Check het hier.



Nieuws


In het Drentse Nijensleek is gisteravond een ambulance op een paard gebotst. Het paard overleefde het ongeluk niet. Waarschijnlijk was het paard losgebroken. Bekijk hier de beelden.



Fun


Star Wars: The Force Awakens is draait in de bios en overal op internet verschijnen hilarische plaatjes van gephotoshopte lightsabers. Heb je je bijvoorbeeld als eens afgevraagd wat je daar allemaal mee kan doen op stal? Doe hier inspiratie op!



Beeld


Cute! Bekijk die mooie filmpje over de vriendschap tussen een meisje en haar Shetlander.





Wie gewünscht
Einstein und Lenia <3

Posted by Shetlandpony Einstein von Ende und Little King on vrijdag 11 december 2015