090722804_ABFweb
090722804_ABFweb

Bit Buzz: Zo houd jij je hand stiller

Nieuws

Even lekker lezen tijdens je lunch! Bit brengt dagelijks om 12:00 uur je portie paardennieuws. We verzamelen items op het gebied van instructie, gedrag en welzijn. Daarnaast ontbreken humor en emotie natuurlijk niet! Vandaag onder andere: Lady Gaga is blij met gekregen paard, redenen waarom iedereen paarden zou moeten waarderen en tien tips voor een stillere hand.



Nieuws


Lady Gaga keeg afgelopen maandag een witte merrie van haar platenlabel. Aan de fotoserie op haar Instagramprofiel te zien, was ze heel erg blij met het cadeau. Bekijk hier de lieve foto’s.



Nieuws


De app van de KNHS is dan nu eindelijk beschikbaar. Met de MijnKNHS-app is de KNHS-wedstrijdkalender binnen handbereik, kun je inschrijven voor wedstrijden en zijn klasseringen en sportstanden op te zoeken. Lees hier meer.



Fun


“Als je geen paardenmens bent, kan het lastig zijn te begrijpen waarom sommige mensen zoveel van hun paarden houden”, schrijft Huffington Post-blogger en schrijfster Margaret Paul. “Er is iets met de energie van een paard, dat zorgt voor een krachtige verschuiving in mij. Wanneer ik helemaal gespannen ben, hoef ik Stryder alleen maar te knuffelen en voel ik mijn hele systeem tot afstemming komen. Zijn hartslag verlaagt mijn hartslag, totdat alle stress mijn lichaam heeft verlaten. Zijn zachte ogen brengen me in het heden en ik kan de liefde die ik voel nauwelijks bevatten.” Dit zijn acht redenen waarom iedereen paarden zou moeten waarderen.



Rijtechnisch


Een goede handhouding en een mooie stille hand zijn zeer belangrijk. En daarom kun je nooit genoeg tips krijgen. Lees hier de tien tips voor een stillere hand.



Beeld


Bij ons ligt er dan wel geen sneeuw, maar dit filmpje is puur genieten!





Dit is anderhalve minuut PUUR genieten!

Posted by Ik hou van paarden on maandag 21 december 2015