Prijswinnaars
Prijswinnaars

Bit Talentendag: Sanne Paulissen wint de jeugdrubriek

Nieuws

Tweeënveertig jonge ruiters en amazones kwamen vanochtend in Drachten van start in de jeugdrubriek.  Ze kregen les van dressuuramazone Adelinde Cornelissen en sportten onder leiding van het Adelinde Training Center.


De veertienjarige Sanne Paulissen uit het Limburgse Koningsbosch won de jeugdrubriek met haar zesjarige paard Flügel (United x Ferro). “Super stoer, ik ben heel blij! Het rijden ging heel fijn, maar er doen natuurlijk zoveel combinaties mee. Flügel is nog jong, ik ben super trots op hem!”
De New Forestpony’s kwamen goed voor de dag en bezette plaats twee en drie. Siënna Brouwer werd tweede met Reekamp’s Emperor (v. Orlando) en Daimy Havers eindigde als derde met Burghoeve’s Kenzo (v. Major). De prijswinnaars wonnen een waardecheque van ruitersportzaak Epplejeck en alle deelnemers ontvingen een leuke goodybag.

Bekijk hieronder het filmpje met winnares Sanne. Namens het Bit-team, Adelinde Cornelissen en de ATC-coaches: van harte gefeliciteerd!


[gallery link=”file” size=”medium” ids=”https://www.bitmagazine.nl/wp-content/uploads/2016/01/MG_8308x-Large.jpg|Winnares Sanne Paulissen. ,https://www.bitmagazine.nl/wp-content/uploads/2016/01/MG_8271x-Large-1.jpg|Alle deelnemers op een rij. ,https://www.bitmagazine.nl/wp-content/uploads/2016/01/MG_8296x-Large.jpg|Siënna Brouwer werd tweede, Daimy Havers derde. ,https://www.bitmagazine.nl/wp-content/uploads/2016/01/MG_8291x-Large.jpg|Een derde plaats voor Daimy Havers. “]




 
_MG_8271x (Large)
Een derde plaats voor Daimy Havers.
Siënna Brouwer werd tweede, Daimy Havers derde.
Alle deelnemers op een rij.
Winnares Sanne Paulissen.