click
click

Coaching met paarden op tv

Nieuws

Aanstaande woensdagavond om 19.20 uur is paardentrainer Annemarie van der Toorn te zien in de serie Hart voor de zaak op NPO2. Dit is een documentaireserie over ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling. Vier ondernemers krijgen in de training met paarden feedback op het effect van hun stijl en leidinggeven. Met het paard als spiegel van hun gedrag.


De vier geportretteerde ondernemers zijn jonge mensen met verschillende achtergronden in uiteenlopende branches. Hun hart voor de zaak geeft ze veel kracht, maar zit ze soms ook in de weg. Leiderschap is een bepalende graadmeter voor het succes van elke organisatie. Vaak is de ondernemer zich echter niet bewust van de eigen stijl van leidinggeven. Feedback is dan effectief om tot nieuwe inzichten te komen. En dan niet alleen feedback van een persoon die vanuit sociaal wenselijk gedrag tot een reactie komt, maar van een medium dat in de meest pure vorm een reactie geeft: het paard als spiegel van ons gedrag.

De aflevering van woensdag 3 februari is de vijfde van zes afleveringen in de serie. De uitzending begint om 19.20 uur en is te zien op NPO2.

Bron: NTR