vai bruntink ebony
vai bruntink ebony

Sjak Laarakkers en Vai Bruntink over vrije tijd

Nieuws

Welk beroep zouden stalgenoten Adelinde Cornelissen en Wout-Jan van der Schans hebben als ze geen topruiters waren geworden? En wat leert Bram Chardon van zijn vader IJsbrand en andersom? Iedere maand kletsen we met een bekend duo uit de paardenwereld over hun carrière, karakter en vrije tijd. Deze maand: dressuuramazone Vrai Bruntink en instructeur Sjak Laarakkers, die naast hun sportieve samenwerking ook een stel vormen.


[row][six]


Naam: Sjak Laarakkers
Is: Instructeur
Is: Gek op sport en lekker eten


[/six][six]


Naam: Vai Bruntink
Is: Dressuuramazone
Komt: Op een zonnig oord tot rust
[/six][/row]

Zien/spreken jullie elkaar veel buiten de paarden om?


[row]
[six]

Ja, we zijn een stel dus we zien elkaar bijna 24 uur per dag. We werken samen en we wonen samen.


[/six]
[six]

En het mooie is… het blijft gezellig!!

[/six]
[/row]
[hr]

Als je niet met de paarden bezig bent, wat doe je dan het liefst?


[row]
[six]

Ik houd ervan om lekker uit eten te gaan en verder ben ik een echte sportliefhebber. Ik probeer zoveel mogelijk op de hoogte te blijven van verschillende sporten zoals voetbal, atletiek en schaatsen.

[/six]
[six]

Ik houd ook erg van gezelligheid, dus uit eten of een ander uitje met Sjak en/of vrienden en familie staat dan ook altijd hoog op mijn lijstje.

[/six]
[/row]
[hr]
[row]

Wat is je favoriete vakantiebestemming en waarom?


[row]
[six]

Een zonnige en rustige bestemming om echt even helemaal bij te komen. Dat vind ik heerlijk, dat is vakantie!

[/six]
[six]

Voor ons is de vakantie echt even om tot rust te komen. We zijn, zoals bijna iedereen in de paardenbranche, het hele jaar druk en het is dan heerlijk om even een weekje te genieten van het lekkere weer en verder geen verplichtingen te hebben.

[/six]
[/row]
[hr]
[row]

Heb je ook veel niet-paardenvrienden/kennissen?


[row]
[six]

Eigenlijk zijn vrijwel alle contacten en vriendschappen die ik heb opgebouwd toch binnen de paardenbranche. Daar ben ik nu eenmaal veel mee bezig.

[/six]
[six]

Ik heb twee hele waardevolle vriendschappen die wel zijn ontstaan via de paarden maar zij rijden nu al jaren niet meer. We zien elkaar misschien niet heel vaak maar daar hoeft de vriendschap zeker niet onder te lijden.

[/six]
[/row]

[hr]
[row]

Hoe maak je tijd vrij voor familie/vrienden als je iedere dag zo druk bent met de paarden?


[row]
[six]

Natuurlijk zijn we vaak heel druk maar het lukt ons wel om hiervoor tijd vrij te maken. Het is een kwestie van plannen. Voor belangrijke dingen moet je gewoon tijd vrij maken.


[/six]
[six]

Zo is dat.. en vrienden en familie is voor mij ook heel belangrijk. Sjak en ik zijn natuurlijk altijd samen en we houden beiden gewoon enorm van het werk dat we samen doen. We hebben dus ook niet altijd de behoefte om iets buiten de paarden om te doen. Is die behoefte er wel dan plannen we dat zeker in.

[/six]
[/row]
vai
sjak