BIT ONLINE 1920x1080px (Medium)
BIT ONLINE 1920x1080px (Medium)

Bit Mode Winweken: Rijbroek van BR

Nieuws

De nieuwe super dikke Bit Mode ligt in de winkel! Reden genoeg om een aantal mooie voorjaars- en zomeritems weg te geven. De komende tijd maak je kans op onder andere rijbroeken, dekens en jassen van veel verschillende merken. Vul het formulier in en wie weet win jij deze rijbroek van BR!


Wil je graag een rijbroek met veel draagcomfort, die tevens functioneel is én uitstraling heeft, kies dan voor de BR rijbroek Madelyn uit de nieuwe BR rijbroekencollectie. Deze trendy BR damesrijbroek Madelyn heeft een siliconenprint op het knievlak. Deze siliconenprint zorgt voor extra grip en een stabielere zit tijdens het rijden. De elastische inzetstukken aan de voorkant zijn niet alleen stijlvol, maar geven de ruiter ook meer bewegingsvrijheid. De elastische beensluiting staat garant voor optimaal draagcomfort in de rijlaarzen. De brede elastische tailleband heeft een dubbele knoopsluiting, waardoor de broek mooi aansluit. Deze rijbroek Madelyn is ook verkrijgbaar met een ¾ microfiber zitvlak met siliconenprint op het knievlak.

Naast de Madelyn bestaat de nieuwe BR rijbroekencollectie uit diverse modellen voor zowel dames, heren als kinderen. U vindt de BR rijbroekencollectie op www.br.nl.

De BR damesrijbroek Madelyn is verkrijgbaar in de maten 34 t/m 46. Tijdens deze actie maak je kans op de rijbroek in de kleur zwart.

P.S. Je kunt meedoen tot en met donderdag 21 april 2016. In de week van 25 april maken wij de prijswinnaars bekend.

Deze actie liep tot en met 21 april 2016.

  • Winnaar: Charlotte Verhagen

622024_09_25
LOGO BR
opening2
1253367-1
BIT ONLINE 1920x1080px