mesthoop
mesthoop

Wat zegt jouw mesthoop over je persoonlijkheid?

Nieuws

Stiekem zijn we allemaal een beetje bijgelovig, maar we gaan het hier niet over kristallen bollen, zwarte katten of horoscopen hebben. Paardenmensen kun je veel makkelijker lezen, kijk eens naar hun mesthoop. Hoe deze eruit ziet zegt meer over je dan je denkt. Dus hoe ziet jouw mesthoop eruit? ;)



Een georganiseerde mesthoop


De persoon die deze mesthoop bijhoudt is een doordacht persoon, ze houden rekening met de mensen om zich heen en maken makkelijk nieuwe vrienden.

Een grote mesthoop


Een mesthoop waar je alleen maar mest op ziet betekent het volgende; deze mesthoop wordt bijgehouden door een trouw en liefdevol persoon. Deze persoon is zorgzaam en wil de mensen om zich heen graag tevreden houden.

Een kleine mesthoop


Deze persoon wordt snel gezien als zuinig, maar dit is niet waar. Meestal zijn deze mensen juist goed georganiseerd. Waarschijnlijk is de mesthoop net geleegd, deze persoon houd namelijk niet van rotzooi.

Alles ligt op de grond


Is de mesthoop nogal breed, maar niet hoog? Deze persoon is waarschijnlijk wat lui aangelegd. Tijdens het uitmesten legen ze hun kruiwagen vooraan de mesthoop, verder lopen en de mest opstapelen is voor hen net te veel werk.

Een mengsel van zaagsel en stro


Deze persoon kan niet goed kiezen wat hij wil. Wees dus voorzichtig, ze zijn niet altijd even loyaal.

Ingestort


Is de mesthoop compleet ingestort? Dan heb je met iemand te maken die motivatie tekort komt. Misschien kun je hem of haar weer gemotiveerd krijgen door mee te helpen in de stallen?

Keurig opgestapeld


Dit is het werk van een perfectionist. De mesthoop is keurig opgestapeld en kan zo opgehaald worden. Deze persoon is een paardenmens in hart en nieren, niet bang om hard te werken en vies te worden.

Een vreemd gevormde mesthoop


Meestal zie je mesthopen in vierkante of rechthoekige vormen, deze mesthoop is echter wat anders. Er is niet echt een lijn in te ontdekken. Wat zegt dit over de persoon? Waarschijnlijk is dit iemand die houdt van gezelligheid. De stallen worden netjes uitgemest, maar de kruiwagen wordt snel geleegd. Op die manier zijn ze sneller klaar en kunnen ze terug naar de gezelligheid.

Een uitbundige mesthoop


De persoon die deze mesthoop bijhoudt is erg aanwezig. Ze genieten van gezelschap en houden ervan om de hele dag te kletsen. Hier moet je dan ook voor oppassen. Voor je het weet is de dag gevuld met geklets en kom je niet meer aan je werk toe.

Geen mesthoop


Een stal zonder mesthoop? Wat deze persoon precies denkt is nog niet bekend.

Bron: Horse & Hound