telefoon
telefoon

Emojis voor paardenmensen

Nieuws

Er zijn tegenwoordig overal emojis voor en iedereen gebruikt ze volop, maar voor de echte paardenmensen was het nog wachten op emojis van paarden. Nu is er een nieuwe app; HorseMoji, hiermee kun je gebruik maken van de leukste en grappigste emojis!



HorseMoji


Er zijn allerlei verschillende emojis beschikbaar, van de bekende gezichtsuitdrukkingen in paardenvorm, tot het vallen van je paard en de verschillende disciplines. Daarnaast zijn er snoepjes, caps, stalbenodigdheden en veel meer andere paarden dingen. Ook als je vrienden niets met paarden hebben is het best handig. Door je probleem uit te beelden, snappen ze misschien beter wat je nou precies bedoelt.

Gebruik


Wanneer je HorseMoji gekocht hebt in de appstore, installeer je deze net als andere toetsenborden op je telefoon. Het versturen van de emojis werkt net even anders dan je normaal gewend bent. In de app kun je een emoji kiezen om te versturen, vervolgens kies je een telefoonnummer en de emoji wordt verstuurd. Let op: de emoji wordt niet in een zin verstuurd, maar als afbeelding.

Downloaden


HorseMoji is hier verkrijgbaar voor iPhone, en hier voor Android.

Bron: Horse Junkies United