ponykamp
ponykamp

12 Ponykampervaringen die jou voor altijd veranderden

Nieuws

Mis jij ook die watergevechten en nachtritten? De verkleedpartijtjes en het zwemmen met je vriendinnen en de paarden? Ponykamp was een prachtige ervaring. Lees verder om erachter te komen wat het je opgeleverd heeft...


1 Jij kan werkelijk IEDER watergevecht aan.

2 Je weet precies hoe je het tuig moet schoonmaken zodat het een 10 krijgt bij controle, zelfs al hebben de hoekjes nog nooit een leervet of een spons gezien.

3 Je deinst niet terug voor ontzettend grote afwasbeurten. Je begrijpt bovendien ook heel goed dat het water er niet schoner op wordt wanneer je half gevulde schaaltjes yoghurt in de gootsteen doet.

4 Je hebt ervaring met het wassen van mensen op dezelfde manier als dat je je paard wast. Als ze een beetje gaan stinken omdat ze geen douche willen nemen - dan gaan ze maar samen met je paard onder de tuinslang.

5. Tijdens het bakken onder de bloem en boter zitten: je vindt het geweldig of je haat het.

6. Je denkt met weemoed terug aan de momenten dat je met één van de slechts vier jongens op ponykamp een blokje om ging als de rest van de 48 meiden in een grote bitch fight was beland.

7. Je kan zien in het donker. Al was het alleen al om in de kamer van de jongens binnen te glippen.

8. Iedere keer als je weg gaat - of dat nu voor een hippisch evenement, een zakenreis of een vakantie is - maak je een uitgebreide paklijst waarop je je hele hebben en houden afvinkt.

9. Als het moet, zadel je op in twee minuten. Dat was namelijk de tijd die er vaak nog maar over was nadat je eindelijk je teamgenootjes bij elkaar verzameld had.

10. Je bent een betere dief - en leugenaar - dan je zou willen toegeven, omdat je hebt kunnen oefenen door de slaapzaal van de volwassenen binnen te glippen en hun drank te stelen.

11. Je bent op zijn minst drie keer van je paard gevallen op één dag en begrijpt daarom dat je ook dan nog weer op moet stappen.

12. Je kent ontelbare manieren waarop een verkleedshow kan misgaan, hoe je de kostuums kan saboteren én hoe je de kostuums van anderen kan redden van sabotage.

Bron: Horse & Hound