NK Vlechten, staart, verzorging, foto Lonneke, invlechten
NK Vlechten, staart, verzorging, foto Lonneke, invlechten

Doe mee aan het NK vlechten!

Nieuws

Ben jij een creatieveling die graag aan het vlechten is? En wil je jouw talent graag laten zien? Dan is het NK Vlechten op 10 en 11 september op Horse Event echt iets voor jou! Dit jaar hebben we twee categorieën: deelnemers van 10 tot 16 jaar en deelnemers vanaf 16 jaar. Geef je snel op en wie weet sta jij straks in de Bit-piste!
[caption id=”attachment_61112” align=”alignright” width=”300”] Hoofdprijs gesponsord door Epplejeck![/caption]

Wat?
Het NK Vlechten vindt plaats op zaterdag en zondag 10 en 11 september 2016 op Horse Event in Ermelo. Drie finalisten binden per categorie de strijd aan. Verbluf ons met jouw creatie en maak kans op mooie prijzen! Een deskundige vakjury kiest een uiteindelijke winnaar. Dit jaar hebben we twee categorieën, namelijk creatievelingen tussen de 10-16 jaar (finale op 10 september) en een categorie voor 16 jaar en ouder (finale op 11 september). De winnaar ontvangt een luxe verzorgingspakket van Epplejeck, een professionele fotoshoot van fotografe Fleur Louwe en een leuke Bit goodiebag. Daarnaast ontvangt iedere deelnemer twee entreekaarten voor Horse Event voor de dag van deelname.

[caption id=”attachment_61111” align=”alignright” width=”300”] Prijzen nummers 2 & 3![/caption]

Wie?
Creatievelingen, paardenliefhebbers, kappers: kortom iedereen die de manenkam van een paard kan omtoveren in een kunstwerk! Het paard/de pony moet minimaal vier jaar oud zijn, keurig stilstaan en een rustig karakter hebben. Check ook even de algemene voorwaarden.

Hoe?
De inschrijving is inmiddels gesloten! Overtuig ons waarom jij live op Horse Event moet vlechten. Stuur foto’s van een tot drie creaties mee en een leuke foto van het paard/de pony dat je wilt gaan vlechten. Op woensdag 3 augustus maakt de redactie de genomineerden bekend. Bezoekers kunnen via Bitmagazine.nl hun stem uitbrengen tot 22 augustus, 10.00 uur. De publieksstemmen tellen voor 50 procent mee. De overige 50 procent wordt door de redactie bepaald.

Wanneer?
Op woensdag 24 augustus 2016 worden de drie winnaars per (leeftijds)categorie bekendgemaakt. Zij vlechten op live tijdens Horse Event in Ermelo. Alle finalisten ontvangen twee toegangskaarten voor Horse Event, één voor zichzelf en één voor de groom die ze meenemen. Deze groom dient het paard vast te houden tijdens het live vlechten, het paard moet wel tegen drukte kunnen.
Prijs voor nummer 2 en 3
Hoofdprijs Epplejeck