Kittel kameel
Kittel kameel

Olympisch dressuurruiter Patrik Kittel geeft antwoord op elke vraag

Nieuws

Twee dagen voordat de Zweedse dressuurruiter Patrik Kittel met zijn troef Deja naar de Olympische Spelen in Rio vertrok, klopten wij nog even aan voor een uitgebreid interview. Je leest het hele verhaal in Bit 238, die vanaf vrijdag 19 augustus in de winkel ligt.Rubber eendjes


Ondanks dat Patrik net zijn stem kwijt was geweest en de dierenarts bezig was met de laatste voorbereidingen van Deja voor de lange vlucht over de Atlantische oceaan, mochten we Patrik alles vragen wat we wilden weten. En we kregen op elke vraag antwoord. Of hij wel eens gekke dingen doet? Ja hoor, op het concours in Falsterbo deed Patrik eens mee aan een kamelenrace. Inschattingsfoutjes? Iets te weinig geld gevraagd bij de verkoop van getalenteerde Breaking Dawn aan Ashley Holzer, die zich prompt met het paard kwalificeerde voor de Olympische Spelen in 2012 (Londen). Een moment om nooit te vergeten? De lerares op school die hem vergeleek met een rubber eendje….

Meer weten over deze innemende Zweedse topruiter? Lees het interview in Bit 238, die vanaf vrijdag in de winkels ligt. Als lid van Bit kun je dit nummer en andere edities ook online lezen.