160512025_abfweb
160512025_abfweb

Zo maak je creatief gebruik van beperkte faciliteiten

Nieuws

We zijn niet allemaal gezegend met briljante trainingsfaciliteiten aan huis. Dit hoeft echter niet te betekenen dat je hierdoor minder goed kunt trainen dan iemand die dat wel heeft. We geven je enkele tips om zo optimaal mogelijk alles uit je beperkte faciliteiten te halen.Haal je E-rijbewijs


Wanneer je met de trailer op pad kunt, geeft dit je een scala aan mogelijkheden! Je bent niet van anderen afhankelijk en kunt dan zo vaak en ver op pad als je maar wilt.

Kijk in de buurt


Zoek eens op internet of er bij jou in de buurt misschien een fijne binnenbak is. Of wie weet ken je via via wel iemand waar je bij zou mogen trainen. In het beste geval hebben de buren een goede bak. Vragen staat vrij.

Zoek een maatje


Hoe handig zou het zijn als je de kosten van de huur van een (binnen)bak met iemand kunt delen? Ook is het een optie om samen te reizen met de trailer, als jullie uit dezelfde buurt komen. En natuurlijk is het veel gezelliger met een maatje!

Sluit je aan bij een rijvereniging


Lid zijn van een rijvereniging brengt veel voordelen met zich mee. Je ontmoet veel nieuwe paardenmensen, die misschien wel wat voor je kunnen betekenen. Daarnaast heb je op de club vaak ook goede faciliteiten waar je gebruik van kunt maken.

Blijf realistisch


Zorg dat je een paard kiest wat goed bij jou past en zich makkelijk aan jouw routine kan aanpassen. Bedenk daarnaast dat je waarschijnlijk nooit een grote binnenbak, springtuin en aquatrainer aan huis zult krijgen. Maar dromen mag altijd!

Bron: Equo