Bokken
Bokken

Miss Montreal zingt voor vader en dochter na heftig ongeluk met paard

Nieuws

Sanne Hans, beter bekend als Miss Montreal, schreef in ‘Lieve S-S-Sanne’ een lied voor Yara, die vorig jaar een trap van een paard kreeg en ernstig gewond in het ziekenhuis terecht kwam. Ze wil haar vader laten weten dat het na deze zware periode echt wel weer goed met haar gaat.


Haar vader was getuige van het ongeluk en heeft het er nog steeds heel erg moeilijk mee. In tegenstelling tot Yara zelf, die er alleen maar sterker uitgekomen is. “Toen ik daar lag, vroeg ik me af of ik het leven had gehad wat ik wilde”, vertelt Yara. Omdat ze zich realiseerde dat dat niet zo was, staat ze nu heel anders in het leven dan vóór het ongeluk.

Positieve boodschap


Yara heeft Sanne ingeschakeld omdat ze haar vader graag mee wil geven dat het ongeluk hen ook goede dingen heeft gebracht. Yara voelt zich nu beter dan ooit en hoopt dat Sanne deze positieve boodschap ook in een nummer aan haar vader kan overbrengen.

In tranen


En laat dat maar aan Sanne over: ze schrijft een prachtig nummer voor vader Patrick. En die komt keihard binnen, waardoor binnen no time zowel Yara en Patrick in tranen zijn.

Bekijk hier de hele aflevering van Lieve S-S-Sanne. Het fragment begint om 23:00 minuten.

Bron: NPO en Linda Nieuws