stal
stal

Inzamelingsactie voor verwoeste stal

Nieuws

Afgelopen donderdag werd er in Sommelsdijk een stal verwoest door een grote brand. Zeven paarden en een hond kwamen om. Eigenaresse Patricia Visser is een inzamelingsactie gestart om haar droom te herbouwen.


Op donderdagochtend brak er in één van de twee stalgebouwen brand uit. Twee paarden van Patricia zelf kwamen om, samen met vijf andere paarden die hier gestald stonden. De paarden in het tweede stalgebouw konden gered worden.

Bevrijden


Patricia heeft tijdens de brand geprobeerd de paarden te redden, maar dit is helaas niet gelukt. ”Ik trok de schuur open en de deur klapte uit mijn handen van de rook. Ik hoorde al die paarden brullen, dus ik dacht die beesten moeten eruit. Maar dat ging niet”, vertelt ze geëmotioneerd.

Actie


De stal zelf was verzekerd, maar de inboedel en de paarden niet. Met het geld dat de inzamelingsactie oplevert wil Patricia de mensen helpen die hun paard verloren zijn. “De brand heeft mijn grote droom en die van andere verwoest. We gingen voor onze paardjes en hond door het vuur, maar het mocht helaas niet meer baten. Help ons om onze droom weer waar te maken, alle kleine beetjes helpen”, schrijft ze op de inzamelingssite.

Helpen


Wil je Patricia helpen bij haar inzamelingsactie, kijk dan hier voor meer informatie.

Bron: Horses / RTV Rijnmond