flemen
flemen

8 Veeleisende gedachten die jouw verwende paard deze winter heeft

Nieuws

Het wordt weer kouder en met een lange winter voor de boeg staan sommige van onze vierbenige vrienden ‘s avonds alweer in hun knusse, warme stal. Maar wat denken zij nu echt van deze verwennerij?


1. Het is vier uur in de middag, het begint al te schemeren. Maar waar is mama? Ze beloofde me snel terug te zijn zodat ze mij binnen kan zetten. Als ik nu zenuwachtig langs het hek heen en weer loop, zal ze dan snel komen? Of zal ik een keer paniekerig hinniken? Dan zal ze weten dat het een noodgeval is.

2. Het regent en ik sta lekker binnen. Dit is het goede leven. Maar waar is mijn slobber? Het staat hier meestal op mij te wachten. Dat kan maar een ding betekenen... ik moet nog hard aan het werk. Terwijl mijn buurman van zijn slobber geniet, zal ik in de hoek stilletjes protesteren.

3. Mijn bed ligt niet helemaal lekker... Ik denk dat ik een beetje stro moet verplaatsen. Oh, hier mag ook nog wel een beetje bij. En hier ligt te veel. Ah, fijn, zo begint het een beetje te lijken! Ik begrijp niet waarom mensen iedere dag uren bezig zijn om alles weer bij elkaar te krijgen.

4. Ik ben slaperig... Ik ga even liggen... En ik rol even op mijn andere zijde... O shit, ik zit vast! Help! Mam? Iemand?

5. Hmmm die gele sprieten op de vloer smaken een stuk lekkerder dan ze eruit zien. Het kan toch geen kwaad om er een beetje van te snacken?

6. Waarom hangt deze bal hier? Waarom blijft ‘ie niet stil hangen als ik eraan lik? Is dit een of ander geintje? Tegen de verveling zeg je? Ik zie eruit als een idioot...

7. Tik-tak. Waar is mijn ontbijt? Ik zweer dat het iedere ochtend een beetje later komt *trapt tegen de staldeur*

8. Is het al tijd om te spelen? Wedden dat ik zó uit deze stal ben ontsnapt... *gaat op de voet van de eigenaar staan*

Bron: Horse and Hound