Lifestyletips voor de paardenliefhebber

Nieuws

Je rijdt paard, dat is hartstikke leuk. Maar in het dagelijkse leven kan alles wat bij paardrijden hoort tot onbegrip van de medemens leiden. Hieronder volgen een aantal tips om een soort gecamoufleerde ruiter/amazone te zijn.
  1. Gelnagellak. Dit is het antwoord om vieze ‘paardennagels’ te camoufleren. De nagellak breng je aan als gewone nagellak, maar blijft veel langer zitten. Het is dus ook bestand tegen de klusjes op stal.

  2. Droogshampoo. Dit spul is fantastisch. Geen tijd om je haren te wassen na het rijden? Met een beetje droogshampoo heb je zo weer een coupe waar je mee voor de dag kunt komen. :-)

  3. Joggingpaardrijbroeken. Er zijn dus paardrijbroeken met een joggingbroekband. Wanneer je net gegeten hebt of je hebt andere problemen dan doe je lekker je joggingpaardrijbroek aan. Geen buikpijn en ook geen uitpuilende vetjes.

  4. Casual paadrijkleding. Er is een ruim aanbod aan ruiterkleding die door kan als gewone kleding. Dit is heel praktisch wanneer je een stalbezoek wilt combineren met boodschappen halen. Want zeg nou zelf, in je paardenkleren naar de supermarkt is niet altijd een succes...

  5. Kledingrollers. Een soort plak wc-rollen. Wanneer je paard heerlijk in de rui is en jij zelf ook een vachtje van hem/haar hebt gekregen, is dit ideaal. Je haalt met de roller heel gemakkelijk alle haren van je kleding!

  6. Tot slot, de parfumdouche. Als je geen tijd hebt om te douchen is het toch verstandig om de paardenlucht een beetje te maskeren met een lekker luchtje. Zorg dus voor handige kleine flesjes parfum, in je tas, in de auto en voorkom het gezeur over paardenstank ;-)