161212042_abfweb
161212042_abfweb

10 musthave kerstcadeaus voor paardenliefhebbers

Nieuws

De kerst komt er weer aan, dus tijd voor cadeautjes voor onder de boom. Maar wat geef je een paardenliefhebber nou naast nieuwe dekjes of paardensnoepjes waar hij of zij al een dozijn van heeft? Tien musthaves voor onder de kerstboom.Voor als het koud is... een eenhoornmuts


Durf jij hiermee over straat? Je weet in elk geval zeker dat je geen koude oren meer hebt. Te koop voor 34,99 Britse ponden, ofwel 41,67 euro bij Smoko.


Eenhoornsloffen


En wat dacht je van bijpassende pantoffels? Bovengenoemde webwinkel heeft ook eenhoornsloffen met een bijzonder extraatje. Ze geven namelijk licht! Zo kun je in het donker altijd zien waar je loopt, als je al kunt lopen op deze sloffen. In elk geval goede voetenwarmers! Te koop voor 39,99 Britse ponden, ofwel ongeveer 48 euro. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paardenrugtas


Zijn voorgaande cadeaus iets te extreem? Wat dacht je dan van een nuttig cadeau als een paardenrugtas? Voor 26,95 euro te koop bij Hipperz.


Slapen met je paard


Ben je onafscheidelijk van je paard en rijkleding? Vraag dan een paardendekbed cadeau aan de kerstman. Bij Fundesign bijvoorbeeld, hebben ze onderstaand eenpersoons dekbedovertrek voor 59 euro. Ook beschikbaar in tweepersoonsuitvoering.


Paardentrui


Een klassieker, maar dan in een modern jasje: de paardentrui. Vroeger gebreid, nu in longsleeve-variant. Voor 8,95 euro bij Mareja Fashion.


Je paard van binnenuit


Wil jij weten hoe je paard er van binnen uitziet? Dan kun je beginnen met deze print van het skelet van een paard. Te koop voor 17,39 euro bij Etsy.


Eten van een paardenbordje


Je kunt ervan eten, maar het is net zo mooi aan de muur. Voor als je graag over paarden praat: “Wanna horse around?” Dus lekker relaxen en over paarden kletsen. Daar geeft dit bordje extra recht op. Te koop voor 54,50 euro bij Zazzle.


Geen peper, geen zout, maar een eenhoornstrooier


We blijven nog even bij de eenhoorns, omdat ze zo tot de verbeelding spreken. En wat is er nou leuker dan om je hagelslag uit een eenhoorn te strooien? Voor 11,95 euro is hij van jou bij Radbag. 


Eenhoorn telefoonoplader


Dat het krachtige wezens om te zien zijn wisten we al, maar dat ze ook je telefoon op kunnen laden? Jawel hoor, een powerbank in de vorm van een eenhoorn. Zodat je altijd bereikbaar bent, of in elk geval een volle batterij hebt. Te koop bij Bol.com voor 19,95 euro.


USB-stick


En als we ons dan toch op het digitale vlak bevinden: wat vind je van een USB-stick in de vorm van een paard? Voor 16,95 euro van jou bij Ulticool.


Wat staat er nog op jouw lijstje?