Afbeelding

Bezoek Bit tijdens Flanders Horse Expo!

Nieuws

Ga jij dit weekend ook naar Flanders Horse Expo in het Belgische Gent? Bezoek dan standnummer 5409 in hal 5! Onze Bit-stand staat boordevol leuke acties en aanbiedingen!


[row][six]



[/six][six]

Daar is hij weer!


Onze schimmel Berend is weer van de partij en staat klaar om een kleurtje te krijgen. Ga helemaal los met alle kleuren van de regenboog op het lichaam van Berend. Maak vervolgens een originele selfie/foto met jouw creatie, plaats deze op Facebook met #pimpberend en win een HV POLO zadeldek!

[/six][/row]

[hr][row][six][/six][six]

Cheers


Wie gun jij een flesje wijn? Laat jou motivatie hier achter en wie weet kun jij straks iemand verrassen met een heerlijk flesje Vascorino!

[/six][/row]

[hr]

[row][six]



[/six][six]

Hebben!


Ook lanceren we deze leuke mokken met hilarische illustraties van Bit-illustrator Dorith Graef. Nu alleen nog verkrijgbaar tijdens Flanders Horse Expo met een leuk extraatje! Er zijn drie versies waar jij jezelf vast in herkent!

[/six][/row]

[hr]

 

[row][six]



[/six][six]

Creatief vlechttalent


Op zaterdag 25 en zondag 26 februari vindt de finale van het BK vlechten plaats! Bekijk vanaf 12.40 uur wie er meedoen in de longeerring, en volg het vlechten op de voet in hal 5. De winnaar wordt bekend gemaakt rond 14.50 uur in de longeerring!

[/six][/row]

[hr][row][six]

[/six][six]

Leuke acties!


Heb je nog geen abonnement op Bit? Scoor er dan één en ontvang een cadeau naar keuze plus een goedgevulde Bit goodiebag. We verloten een HV POLO uitrijdeken onder nieuwe abonnees!

[/six][/row]

[hr]

Wat nog meer...


Koop een Bit-boek en krijg een boek naar keuze cadeau! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een origineel zadeldek van Bit! Onze andere titels Dressuur Magazine & De Paardenkrant-Horses.nl zijn ook van de partij!
mokken
N8Q1309-1024x683