Nederlands publiek
Nederlands publiek

Oranje boven

Nieuws

Morgen is het weer zover; de verjaardag van onze koning. Omdat alles morgen oranje is, staan hieronder een aantal oranje items die ruiters en paarden kunnen waarderen.Oranje rozet


Wat is er nu beter dan een oranje rozet?! Beter dan dat wordt het niet ;)

Wortels


Het wondermiddel waarmee je een paard de trailer in kunt lokken en allerlei andere dingen voor kunt laten doen. Het is dan ook vast geen verrassing voor je dat de meeste paarden verzot zijn op wortels. Maar wist je ook al dat wortels voor veel vitamine A zorgen? Die vitamine zorgt voor een gezonde huid, glanzende haren en een goed gebit.

Mandarijn/sinaasappel


Sommige paarden lusten zelfs mandarijnen en/of sinaasappels. Dit fruit bevat veel vitamine C, denk er wel aan om de schil te verwijderen!

Oranje verkeerslicht


Ruiters hebben vaak meer tijd nodig dan er is op een dag. Wanneer je moet opschieten om naar stal te kunnen, komt een net op oranje gesprongen verkeerslicht wel van pas.

Koningsdag


27 april betekent voor de meesten van ons een dag vrij. Laten wij ruiters die nu eens heel goed kunnen gebruiken. Ga er lekker opuit samen met je paard of ruim je kast eens op. Kom je veel spullen tegen die je niet meer gebruikt? Dan is er vast wel ergens in de buurt een vrijmarkt om je spullen te verkopen.

Oranje strotouw


Dit spul is werkelijk fantastisch. Je kunt het echt overal voor gebruiken. Wil je een hoevenkrabber aan je box hangen? Gebruik strotouw om er een lusje aan te knopen.

Hoeveel oranje rozetten heb jij en waar gebruik jij het handige oranje strotouw voor? Laat het ons weten door hieronder te reageren :)

Bron: Bitmagazine.nl