Leukste Oude Paard van Nederland
Leukste Oude Paard van Nederland

Genomineerden van Verkiezing Leukste Oude Paard 2017 bekend!

Nieuws

Alle stemmen zijn geteld. De meer dan 780 aangemelde paarden hebben voor bijna 30000 stemmen gezorgd! Wie weet heb jij er voor gezorgd dat je favoriet zich mag gaan presenteren tijdens de Dag van het Oudere Paard op 10 juni in Soest.


De genomineerden van de Verkiezing voor het Leukste Oude Paard 2017 zijn...Ivo, Lotte, Dempsy Little Boy, Doerak en Marus, gefeliciteerd met jullie nominatie! Op zaterdag 10 juni mag jullie baasje/inzender tijdnes de Dag van het Oudere Paard aan de jury komen vertellen waarom jij het Leukste Oude Paard van 2017 moet worden.

Stemverdeling


Deze stemmen tellen voor 50% mee met het uiteindelijke eindresultaat. Bezoekers van de Dag van het Oudere Paard kunnen op de dag zelf hun stem nog uitbrengen die voor 25% meetelt. De beoordeling van de vakjury zorgt voor de laatste 25%. Dus wil jij graag je favoriet nog steunen en leuke en leerzame lezingen bijwonen? Kom dan naar de finale op de Dag van het Oude Paard bij Stichting de Paardenkamp in Soest. Neem nu een abonnement op Bit en ontvang twee toegangskaarten gratis!

Of bestel je kaartje nu hier online en ontvang 5 euro korting met de kortingscode LOP2017.